Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398558 Bende bugün garajın buzlarını kazıdım. Tcsi felan kapatıp [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ondan sonra sahibinden sıfir hatalı, hor kullanılmamış temiz sigara içilmemiş aile aracı.Peeehhhhh[emoji41] [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_402010 Konuya yeni bir soru ile girmek istiyorum. Benim aracımda (2012 focus hb ps) kalkışta patinaj çekme durumu var. Aracı yeni aldım. Araştırarak aldım ama arabalar da artık insanlar gibi.Bir sürü huyları oluyor. Kalkışta çok hafif gazla kalkmazsanız patinaj yapıyor.(Bu bir sorun mu özelllik mi henüz bunu tam bilemiyorum) Araçta yer alan tcs sistemi bu patinajı engellemiyor muydu? Diyecem ki aracı yeni aldım ve teknik konularda bilgm çok çok az olduğu için yanlış mı yorumluyorum fakat önceki sahibi ayarlarını değiştirmiştir belki dedim. O düşüncemi en azından tcs için kar yağdığında aracımı park yerinden çıkarmakta yaşadığım zorluktan eliyorum. Buza geldiğinde patinaj yapmayıp araç duruyordu. Yani kalkışta tcs devreye girmiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_402011 Size bunun cevabını vermiştim diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_402017 Rampada aracın yokuş kalkış desteğini hemen bırakması için geri salma açısından söylüyorum geri vitese takılması gerekir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın