Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bülent Aydenk

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bülent Aydenk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    12 Focus Style Otomatik
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Bülent Aydenk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. benim otomatik focus 3. İStanbul şehiriçi (Bunun içinde e5 te var) ortalama 11 litre gibi...
  2. Konuyu tekrar canlandırayım. Zira ben de aracıma burada bilgi veren arkadaşlar sayesinde kolçak taktırdım. Bostancıdaki Aes oto. Google'da aes oto yaz çıkıyor adresi. Haritadan baktım.Çok kolay buldum. 2 hafta önce taktırdım. En önemli eksikliği halletmiş oldum. 175 tl. Telefonla sorduğumda takma parası alıyor musunuz dedim 25 tl dedi ama taktırdıktan sonra almadılar. Böyle bir durum açıkçası çok hoşuma gitmedi. İş yoksa 20 dakıka bile sürmüyor takılması. Bir de iki tip kolçak var. biri 15 cm eninde diğeri 10 cm gibi bir şeydi. Ben 15 cm genişliğindeki kolçağı taktırdım.
  3. Cem Bey notu yazmanız önemli zira tecrübe çok önemli. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben aracın kullanıcıya göre tavır sergilediğini bilmiyordum:) Yazılım güncellemesi bu noktada daha mantıklı hale geliyor. Yakup Bey de belirtmişti lastiklerin değişmesi daha sağlıklı olacaktır.
  4. Kusura bakma dikkatimden kaçmış ama bak bende öğretmenim inan yılmadan 10 kez anlatıyorum:) Bir de başta da söyledim araba konusunda bilgim sizlerin yanında çok basit kalabilir hatta kalır. O nedenle sorularım saçma gelebilir. Mazur görün:) Lastikler bitik değil orta. Cep uygun değil. Zira ben aslında bir önceki kasa titanium almayı planlıyordum. Sağolsun tok satıcılarımız şimdiki aracımla aynı fiyatı çekince bu aracı bütçeyi zorlayarak aldım. Yazın yenilerim diye planlıyorum. Yazılım güncellemesi yaptırayım ondan sonra da olmazsa artık uğraşacaz.
  5. Sorularıma üşenmeyip uzun uzun yazdığınız için cevap veren herkese çok teşekkürler. . Araç 2012 ve çok kullanılmamış. Serviste 15 ve 30 binde gitmiş. Özellikle yazılım güncellemesine bakayım. Yalnız araç patinaj yapıyor evet lastikleri çok yeni değil ama esp nin bunu önlemesi lazım diye düşünüyorum. Vites kararsızlıklarını bende hissettim. Şayet araca bir zararı yoksa problem edilmesine gerek yok bence . Onun dışında ilk kez şehirlerarası yolculuk yaptım. Çok beğendim. Çok güzel hızlanıyor. Hemen 180'e ulaşabiliyorsun. Allahtan hız sabitleyici var. Onu kullandım. Zira otobanda farkında olmadan çok yüksek hızlara çıkılabiliyor. O nedenle hız sabitleyici kolaylıktan çok güvenlik adına sevdim:)
  6. İlk kez otomatik araç aldım. Daha önce tam otomatik kullandım ama tabi powershift baska bir sey.Onun için kıyaaslmalarım sağlıksız olabilir. Evet yazlık lastik kullanıyorum ancak kuru zeminde de patinaj yapıyor. Patinajdan ziyade gelen absy benzer ses acaba dedirtiyor. Çevremde ne yazık ki bu aracı kullanan (powershift) yok.
  7. Muhammed Bey bende sürekli yapıyor açıkçası beni korkutuyor. Yani basit bir şey gibi gelmiyor bana.
  8. Araç kalkışta gaza yüklenirseniz patinaj yapıyor. Birde kalkışlarda gaza çok hafif basmazsanız kat kat diye kısmen abs sesine benzer bir ses geliyor. Acaba aracımın şanzımanında sıkıntı mı var? Not: Aracı ikinci el aldım. bin kilometre yaptım daha ve araç 40 binde
  9. Konuya yeni bir soru ile girmek istiyorum. Benim aracımda (2012 focus hb ps) kalkışta patinaj çekme durumu var. Aracı yeni aldım. Araştırarak aldım ama arabalar da artık insanlar gibi.Bir sürü huyları oluyor. Kalkışta çok hafif gazla kalkmazsanız patinaj yapıyor.(Bu bir sorun mu özelllik mi henüz bunu tam bilemiyorum) Araçta yer alan tcs sistemi bu patinajı engellemiyor muydu? Diyecem ki aracı yeni aldım ve teknik konularda bilgm çok çok az olduğu için yanlış mı yorumluyorum fakat önceki sahibi ayarlarını değiştirmiştir belki dedim. O düşüncemi en azından tcs için kar yağdığında aracımı park yerinden çıkarmakta yaşadığım zorluktan eliyorum. Buza geldiğinde patinaj yapmayıp araç duruyordu. Yani kalkışta tcs devreye girmiyor mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.