Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 3 Style Esp Tcs Aynı ışık Mı?

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin...

Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım.

Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır.

Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar.

Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi :D )

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 12,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kapatırsanız mazallah.

• Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin...   Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra d

• Çağatay G.
    Çağatay G.

Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
28 July 2013 - 20:17 tarihinde, Kutluhan A. yazdı:

@Çağatay G., tam olarak bu işaret varsa vardır. bide çekiş kontrolü bulmuşsunuz kesin vardır. işaretli kalsın.

Teşekkürler işaretli. :)

28 July 2013 - 20:53 tarihinde, Enes Duman yazdı:

Kapatırsanız mazallah. :)

Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem  :)

28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin...

Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım.

Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır.

Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar.

Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi :)

28 July 2013 - 23:33 tarihinde, Enes Duman yazdı:

Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi :D )

Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor  :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler işaretli. :)

Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem :)

Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi :)

Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor :)

Doritos reklamı kamera arkası. İzleyin. :D Neyse konu dağılmasın.

Yanıtlama zamanı:

Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından

Öyle zaten.

Yanıtlama zamanı:

ESP nin devre dışı bırakıldığı otomobiller var .

Yanıtlama zamanı:

@Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. 

Yanıtlama zamanı:

İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok.

Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : :kıhkıh: 

Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir...

Yanıtlama zamanı:

@Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. 

Focusda  değil hiç bir arabada devre dışı olmaması lazım (özel durumlarda) güvenligi +1 yapan güzel bi sistem.

İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok.

Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : :kıhkıh: 

Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir...

Karda kışda izlemesi güzel olur da güzelim araba parçak pinçik olur  :)

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum

kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta 

konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor

aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır 

Yanıtlama zamanı:

Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Özer Aksu said:

Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır.

sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Mehmet Mersin said:

sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı 

Buradan donanım listesinden bakabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mehmet Mersin said:

2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum

kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta 

konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor

aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır 

Aracınızda ESP bulunmuyor 2011 modellerde esp bu donanımda opsiyondu. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.