Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176450 28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır. Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar. Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176487 28 July 2013 - 20:17 tarihinde, Kutluhan A. yazdı: @Çağatay G., tam olarak bu işaret varsa vardır. bide çekiş kontrolü bulmuşsunuz kesin vardır. işaretli kalsın. Teşekkürler işaretli. 28 July 2013 - 20:53 tarihinde, Enes Duman yazdı: Kapatırsanız mazallah. Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem 28 July 2013 - 23:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin... Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra da TCS veya ESP devreye girdiğinde kısa kısa yanacaktır. Alttaki ise TCS devre dışı edildiğinde sürekli yanar ve TCS OFF mesajını gözüne sokar. Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi 28 July 2013 - 23:33 tarihinde, Enes Duman yazdı: Göstergelerdeki ledler ne güzel ya. Kımıl kımıl. (Cem yılmaz sesiyle okuyun Son cümleyi ) Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176497 Teşekkürler işaretli. Gözümüzde büyütmemek lazımda genede güvenliği +1 yapan güzel bi sistem Kontağı açınca bu 2 kayan araba biraz yanıp sönüyor . Cem abi bu alttaki kayan arabada off yazısı neden öyle gidince açık duruma geliyor demi ? TCS veya ESP devreye girdimi bilmiyorum ama arabayı sürerken bu ışıklardan herhangi birinin yandıgını görmedim . Teşekkürler abi Son cümle Cem Yılmaz'ın sesiyle okununca daha bi güzel oluyor Doritos reklamı kamera arkası. İzleyin. Neyse konu dağılmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176595 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176623 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından Öyle zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176880 Sanırım ESP sistemini devre dışı bırakılmıyor TCS sistemi devre dışı bırakılıyor yol bilgisayırından ESP nin devre dışı bırakıldığı otomobiller var . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176881 @Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176889 İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok. Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201313 yıl comment_177690 @Çağatay G.,ama focus orta bir aile otomobili. öncelikleri güvenlik ve tüketim. oyüzden devre dışı kalmaması güvenliğiniz için önemli. Focusda değil hiç bir arabada devre dışı olmaması lazım (özel durumlarda) güvenligi +1 yapan güzel bi sistem. İstemeyen kapatmasın. Kontağı açıp kapatınca ayarlar resetleniyor ve otomatik olarak açılıyor zaten. Kapalı unutma gibi bir durum yok. Bıraksınlar karda kışta eğlenelim biraz : Tabi hızlı araçların çoğunluğunun bile limitörlü olduğu bu devirde bu da normal sayılabilir... Karda kışda izlemesi güzel olur da güzelim araba parçak pinçik olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353950 2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353954 Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353956 2 dakika önce, Özer Aksu said: Yol Bilgisayarına bakın, tcs kapatma varsa esp vardır. Ayrıca kontağı çevirdiğinizde ESP lambası yanıyorsa vardır. sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353958 4 dakika önce, Mehmet Mersin said: sanırım yok , peki güvenlik adına esp hariç baska bi sistem varmı Buradan donanım listesinden bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353975 Bir saat önce, Mehmet Mersin said: 2011 MODEL FOCUS 3 STYLE marka aracımı ikinci el aldıgımda ESP yi standart olarak biliyordum ancak öyle olmayabileceğini gordum kontagı cevırdıgımde esp ısıgı yanmıyor bu olmadıgı anlamına mı geliyor , eger yoksa guvenlık adına sadece abs mi bulunuyor aracta konu hakkında yetkili servis , cagrı merkezi, özel servis, mail yontemlerini sırasıyla denediğim halde kimse satılan araclarda ne oldugunu bilmiyor aracın ozellikleri konusunda yardımcı olabilecek bir hayırsever varmıdır Aracınızda ESP bulunmuyor 2011 modellerde esp bu donanımda opsiyondu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın