Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 St (Bu Focus Ise Bizimkiler Ne?:))

Featured Replies

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

2.5 tan 3 vardı bizim zamanımızda. :D Karnelere öyle düşerdi. Ne var yani? Oradan kaldı bu alışkanlık :D

• Jant konusu ilgi alanımda değil o Sabri'nin uzmanlık alanı Sent from my iPhone using Tapatalk 2

• Yaya airbag yok bunda. Neyse siz takarsınız. Jantlar F2 collection jantı.

Yanıtlama zamanı:

Ne f 2 si.

O jantlar f3 st janti. yqy9une5.jpg

Cok benziyor olabilir ama oyle yani.

Benzettim de çıkaramadım. :P

Yanıtlama zamanı:

Ne f 2 si.

O jantlar f3 st janti. Resim eklendi

Cok benziyor olabilir ama oyle yani.

Buarada bu fotodaki jant Focus 2.5 ST janti F3 ST değil :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu aracın arka tampon alt kısmı bizim HB'lere uyar mı acaba?egsozuyla beraber_?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

egzoz için işlem gerekir ama uyar.

bu işlemleri yapabileceğim bir  yer var mı Türkiye'de? Ozan kardeşim bana verdiğin adreste bulabilir miyim bu parçaları?_

Yanıtlama zamanı:

bu işlemleri yapabileceğim bir yer var mı Türkiye'de? Ozan kardeşim bana verdiğin adreste bulabilir miyim bu parçaları?_

Benim bildigim bir yerde yok. Ama parça sorun, parça olduktan sonra bir sekilde takılır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim bildigim bir yerde yok. Ama parça sorun, parça olduktan sonra bir sekilde takılır.

izmir otokoçta tanıdık bir müdür var..Belki yardımcı olur bir irtibata geçicem onla.Gelişmeleri paylaşırım..

birde zamanı olan arkadaşlar için izlenilesi bir video.Hakikaten focus st ye aşık oldum 

Yanıtlama zamanı:

izmir otokoçta tanıdık bir müdür var..Belki yardımcı olur bir irtibata geçicem onla.Gelişmeleri paylaşırım..

birde zamanı olan arkadaşlar için izlenilesi bir video.Hakikaten focus st ye aşık oldum 

servisin getirmesi mümkün ama zor, siparişe açık olan body kit var onu almak isteseniz bile uğraşmak gerekiyor

bodykitin difizörü bu şekilde, bunun fiyatı 600 gibi birşeydi diye hatırlıyorum forumda var detayları, parçacıya çok baskı yaptım ucuza bulması için ama bulamadı...

FocusMK3Zspoilerc.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

servisin getirmesi mümkün ama zor, siparişe açık olan body kit var onu almak isteseniz bile uğraşmak gerekiyor

bodykitin difizörü bu şekilde, bunun fiyatı 600 gibi birşeydi diye hatırlıyorum forumda var detayları, parçacıya çok baskı yaptım ucuza bulması için ama bulamadı...

FocusMK3Zspoilerc.jpg

ama çok şekil be abi 600 fazla da tabi şeytana da uydurabilir :smiley2k:

Zaten bizim hb lerin en çirkin yanı herhalde arkadan aşağıya doğru sallanan egsoz borusudur.Üstteki uygulamada ise gayet şık gözüküyor

Yanıtlama zamanı:

ama çok şekil be abi 600 fazla da tabi şeytana da uydurabilir :smiley2k:

Zaten bizim hb lerin en çirkin yanı herhalde arkadan aşağıya doğru sallanan egsoz borusudur.Üstteki uygulamada ise gayet şık gözüküyor

detayları burada mevcut, servisten alırsanız +KDV var ER-OLdan veya başka parçacılardan alırsanız listede ki fiyata geliyor aşağı yukarı. + montaj ve boya var tabi :)

bende tekrar gaza gelip ebayı bi taradım bir tane buldum, çizik filan 120 pound ama sadece siyah parça var. 2si birlikte olsa alabilirdim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

detayları burada mevcut, servisten alırsanız +KDV var ER-OLdan veya başka parçacılardan alırsanız listede ki fiyata geliyor aşağı yukarı. + montaj ve boya var tabi :)

bende tekrar gaza gelip ebayı bi taradım bir tane buldum, çizik filan 120 pound ama sadece siyah parça var. 2si birlikte olsa alabilirdim :)

aslında biraz beklesek daha ucuza temin edebiliriz gibime geliyor..bakıcam bu siteye ..Gelişme olursa haberimiz olsun ama :)

Yanıtlama zamanı:

aslında biraz beklesek daha ucuza temin edebiliriz gibime geliyor..bakıcam bu siteye ..Gelişme olursa haberimiz olsun ama :)

artık parcacilarda ucuza denk gelmez bunlar, yani öyle diyorlar otosanin ise indirim yapacagını hiç sanmıyorum ama artık bunlar sıfır alırken 3000tlye alınabiliyor 17 jant dahil, cikmacilara düşerse belki o zaman daha ucuza gelebilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

artık parcacilarda ucuza denk gelmez bunlar, yani öyle diyorlar otosanin ise indirim yapacagını hiç sanmıyorum ama artık bunlar sıfır alırken 3000tlye alınabiliyor 17 jant dahil, cikmacilara düşerse belki o zaman daha ucuza gelebilir.

dikkatini çekmiştir illaki ama focus 2 st lerin jantları ile focus 3 st lerin ki aynı sanki?2 kasalardaki jantı bulup bizimkine taksak sorn çıkar mı?uygun helezonu da bularak tabi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.