Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175821 dikkatini çekmiştir illaki ama focus 2 st lerin jantları ile focus 3 st lerin ki aynı sanki?2 kasalardaki jantı bulup bizimkine taksak sorn çıkar mı?uygun helezonu da bularak tabi Jant konusu ilgi alanımda değil o Sabri'nin uzmanlık alanı Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175933 dikkatini çekmiştir illaki ama focus 2 st lerin jantları ile focus 3 st lerin ki aynı sanki?2 kasalardaki jantı bulup bizimkine taksak sorn çıkar mı?uygun helezonu da bularak tabi Ayni değil. Şuana kadarki 3 Focus STninde jantlari farkli. Bence en guzeli F2.5 yani makyajli kasadaki, bulmakta imkansiza yakin Focus2 ST jantini sahibindene focus st jant yazarak tahminim en az 10 tane bulursunuz ve uyar 5x108 bijon araliği. Ben sahsen forumdada paylastigim Vossenleri alicam insallah parayi ayarlarsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl Yazar comment_175944 Ayni değil. Şuana kadarki 3 Focus STninde jantlari farkli. Bence en guzeli F2.5 yani makyajli kasadaki, bulmakta imkansiza yakin Focus2 ST jantini sahibindene focus st jant yazarak tahminim en az 10 tane bulursunuz ve uyar 5x108 bijon araliği. Ben sahsen forumdada paylastigim Vossenleri alicam insallah parayi ayarlarsam İnşllh kısa zamanda alırsınız .Merakla bekliyorum..Sonuçları mutlaka paylaşın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_175952 Bende vossen arıyorum ama bulamadım kendi sitesinde 5X108 olarak var ama ne internette nede dışarda denk gelmedi bana Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın