Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Fren Hidroliği Uyarısı


Umut Akbaba

Soru

Herkese iyi akşamlar. İki gündür işim gereği arabayı yokuşa park etmek zorunda kaldım ve iki gündür ' Fren hidroliği az servise götürün ' yazısı ve el freni çekili işaretiyle karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir ?  Araba 6.500 km'de bu kadar çabuk mu biter fren hidroliği ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bu konuda epeyi yazıştık. Muhtemelen uyarı sistemi aşırı duyarlı ve fabrika çingenelik yapıp yağı biraz az koyuyor, eğim değişimlerinde uyarı verebiliyor. Boş bir zamanda serviste biraz ekleme yapılarak sorun giderilebiliyor. Telaş edecek bir durum yok.

Cem Boneval tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bu tür durumlar icin serviste vakit kaybetmeye gerek yok bence ben gidip ford parcacisindan orjinal dot4 aldim evin onunde ulasimi sikintili ufak pet siseyi huni gibi kullanip ekledim bitti servis eklemeye daha cok para istiyo garantide degil anliyacaginiz

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bende serviste ücretsi yapıldı, yolumun üstünde sayıldığından ek bir uğraş olmadı. Herkes bu kadar şanslı olmayabilir tabii. Ayrıca yeni araçta fren hidroliği eksilmesi kullanım hatası olamaz, bu nedenle sorunun ücretsiz giderilmesi için her halikarda çamura yatardım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bugün benim araba da aynı uyarıyı verdi. Herhalde baktı birkaç araba yapıyor, ben neden oturuyorum deyip yaktı kırmızı ünlem işaretini.

Bir de bu cimrilik konusu beni gıcık ediyor. Daha arabayı aldığım ilk gün koydukları benzin, istasyona kadar gidip almama bile yetmedi. Tam da tırların TEM'e katıldığı kavşağın ortasında araba durmasın mı... Hep TEM'i tıkamak istemişimdir zaten

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.