Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174750 Herkese iyi akşamlar. İki gündür işim gereği arabayı yokuşa park etmek zorunda kaldım ve iki gündür ' Fren hidroliği az servise götürün ' yazısı ve el freni çekili işaretiyle karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir ? Araba 6.500 km'de bu kadar çabuk mu biter fren hidroliği ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174752 Bu konuda epeyi yazıştık. Muhtemelen uyarı sistemi aşırı duyarlı ve fabrika çingenelik yapıp yağı biraz az koyuyor, eğim değişimlerinde uyarı verebiliyor. Boş bir zamanda serviste biraz ekleme yapılarak sorun giderilebiliyor. Telaş edecek bir durum yok. Temmuz 19, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174761 Aynen Umut bende cok telaş yapmistim Cem abiden firçayi yemistim sileceklerin orda kapaği erişmesi zor. Serviste 2 dkda halledersin 6-7 ay oldu sorun yok bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174770 Cem Abi'ye katılıyorum arabayı aldıktan 1000 km sonra baktığımda farkettim.Motor sogutma suyunu öyle bir koymuşlar ki, yani min seviyesinin 1 mm altında,yağ desen oda aynı..Eminim hidolik de aynıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174808 Bu tür durumlar icin serviste vakit kaybetmeye gerek yok bence ben gidip ford parcacisindan orjinal dot4 aldim evin onunde ulasimi sikintili ufak pet siseyi huni gibi kullanip ekledim bitti servis eklemeye daha cok para istiyo garantide degil anliyacaginiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174814 Bende serviste ücretsi yapıldı, yolumun üstünde sayıldığından ek bir uğraş olmadı. Herkes bu kadar şanslı olmayabilir tabii. Ayrıca yeni araçta fren hidroliği eksilmesi kullanım hatası olamaz, bu nedenle sorunun ücretsiz giderilmesi için her halikarda çamura yatardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174842 Bugün benim araba da aynı uyarıyı verdi. Herhalde baktı birkaç araba yapıyor, ben neden oturuyorum deyip yaktı kırmızı ünlem işaretini. Bir de bu cimrilik konusu beni gıcık ediyor. Daha arabayı aldığım ilk gün koydukları benzin, istasyona kadar gidip almama bile yetmedi. Tam da tırların TEM'e katıldığı kavşağın ortasında araba durmasın mı... Hep TEM'i tıkamak istemişimdir zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl Yazar comment_175049 Ben hallettim dün işyerinde dot 4 hidrolik yağı ekledim. Şu anda bir uyarı yok bakalım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın