Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün Otomobil alacak olsanız???

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ama sıfır km lerden bahsediyoruz ikinci eli işin içine sokarsan çoook karışır mesela bende gider 600 SEC alırım falan filan :kıhkıh:

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 21,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mehmetmoscow
    mehmetmoscow

Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY E 1 233 000 Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY S 1 500 000 Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY SE 1 632 000 Ruble Fiyati 1 233 000,

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Uçmayacak önce ehliyet

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Megane 3 1.5 dci 105 priv.+pp. alırdım :)

Yanıtlama zamanı:

Benim memleketimin 5. el BMW si.. Sıfır pecolara sol çeker tövbe ister :D

Buda böle biline :D

Yanıtlama zamanı:

:D

Şaka bir yana dikkat ettiysen yıllanmış Bmw Mercedes lerin kaportalarında hiç minik vuruk izleri (göz) olmazken bir iki yıllık markaların çoğunda bunları görmek mümkündür. B)

Yanıtlama zamanı:

Konuya tam hakim değilim ama sanırım E-Ncap işin içine girmeden önce premium markaların sacı daha kalın oluyordu çünkü ailedeki Mercedes ler ya da arkadaşların Bmw lerine eskiden herhangi kaporta işlemi gerektiğinde ustalar bu araçların daha kalın kaportaya sahip olduklarını söylerlerdi,net hatırlamamakla birlikte kendim de demonte edilmiş Alman araçlarının sac kalınlıklarını ölçerdim ve gerçekten daha kalın çıkardılar..

Yanıtlama zamanı:

Eskileri kalın abicim ama yeniler öyle değil. Özel alüminyum alaşımları falan kullanıyor BMW şu anda E38 7 serisi dahil o modelden bu yana ağırlık düşürmek ve mukameveti arttırmak adına çeşitli alüminyum alaşımlarının üzerinde çalışyorlar senelerdir.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bmw 3.20 D

elbet birgün alıcam B)

Yanıtlama zamanı:

Insignia makyajlanmış 2.0 Turbo 250Hp olmuş; D segmentinde Bmw ya da Mercedes ten başkasına hevesim yoktu ama bu seçenek de çekici geldi.

Yanıtlama zamanı:

Insignia ya bu sene sonunda 1.4 T 140 bg Ecoflex geliyor... O çok güzel bir seçenek sıfır kmler arasında...2. el için makyajsız kasa BMW 3.20 d çok güzel bir seçenek.. Ama şu an için 2.0 tdi dsg passat highline aldırabilirsen ne kadar güzel olur...Onun 140 bg motoruna hastayım ya..... :)

Yanıtlama zamanı:

Biliyorum 170 bg olanı ama bu hem yakıt tüketimi hem ara hızlanmalarda çok güzel bir motor....Hani ecoboost için diyorsun ya güç-yakıt dengesi diye işte aynısı bunda da var...O yüzden bu motoru seviyorum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.