Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173745 Özel raporla almak farklı bir durum tabii. Ama güncel Mondeo bana kötü geliyor. D sınıfına yakışmıyor artık. D sınıfı piyasada Passat harici araç almak büyük para kaybı. Kalite olarak da Passat iyi zaten. Motor için 1.4 gelmişti zaten aklıma. evet raporla almak farklı durum yaklaşık 15-20 bin tl daha ucuza geliyor araç.2. elde de D segmentinde değerini koruyan tek araçta passat sanırım...Bana nedense passat pek cazip gelmiyor ama passat CC ( Yeni CC ) gerçektende mükemmel bir araç ,görünüş olarakta D segmetinde benim hoşuma giden en güzel araç Temmuz 13, 201313 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174898 evet raporla almak farklı durum yaklaşık 15-20 bin tl daha ucuza geliyor araç.2. elde de D segmentinde değerini koruyan tek araçta passat sanırım...Bana nedense passat pek cazip gelmiyor ama passat CC ( Yeni CC ) gerçektende mükemmel bir araç ,görünüş olarakta D segmetinde benim hoşuma giden en güzel araç CC benim de hoşuma gidiyor da S60 ile baş edemez o. Yaya hava yastığı yok Cc'de. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın