Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Şanzımanını Nasıl Buluyorsunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

fikrinize katılıyorum hocam benimkisi sadece üşenenler iiçindi ama denediğim için söylüyorum yüksüz olarak gaza abanmadan tatlı bi kalkışta sıkıntı yok..

Ben üstüme düşeni yazdım, gerisi sizin bileceğiniz bir şey.

• Yanıt 91
  • Görüntüleme 22,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tam da anlatmak istediğim şey bu, bu kadar yakın değerler farklı değişkenlerin etkisini nesnel olarak değerlendirmek mümkün değil. Hız sabitleyiciden ekonomik kullanmak elbette mümkün, yol şartlarına

• Sayın Ayhan C. sanırım kokoreç de seviyorsunuzdur. Artık şu sevimsiz "Sayın" hitabından kurtulsak diyorum.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yapmayın, balatayı daha çabuk bitirirsiniz, ilk hareketi birle yapıp hemen ikiye atın, üşenmeyin...

Yanıtlama zamanı:

Yazılımla bir nebze silkeleme sorunundan kurtuldum düşük viteslerde , ama arada yine yapıyor ne yapalım , aracımdan çok memnunum , tek kusuru bu olsun :) Ayrıca araç 1.viteste iken sanki pamuk ikliğiyle aracı çekiyorlar , 2. vitese geçince resmen halatla çekiyorlar. 1.vites inanılmaz güçsüz, focus 2.5 varken onda 1.vites çok çok daha kuvvetliydi. Bunun çözümü de 1 den hemen 2'ye geçmek sanırım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.