Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl Yazar comment_171409 Tatilden döner dönmez Allah izin verirse ilk iş bakımı yaptıracağım. Tekleme sorunu yok... Sadece yüksek devirlerde motor sesi alışık olduğumun biraz dışında geliyor gibi. Bir miktar çekiş kaybı hissediyorum ama... Psikolojiik de olabilir tabi ki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201313 yıl comment_171421 Bu yazdıkların eskimiş yağ ve filtreden bile kaynaklanabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201313 yıl comment_171423 dün benim arabada 4 yetişkindik, (350 kg ı bulmuşuzdur) klima açık..dışarısı 37 derece..arabanın tüketim değeri düz yolda 1 lt arttı, ortalaması 0.2 arttı.. yokuşun dikliği önemli burada..1-2 kişi deki gibi gitmiyor benzinlide.. iyi gitmesi için yakıttan ödün verip devirlendirmek lazım arabayı. eski aracımla bartın-karabük arasında 1. le çıktığım rampalar oldu..5 yetişkin full bagaj-klima açık Haziran 30, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl Yazar comment_361758 Tesedüfen konuyu gördüm. Güncelleme yapayım belki ilerde aynı sorunu yaşayan birileri çıkar. O sorun bir ay içerisinde kendi kendine düzelmişti. Zamanında shell den katkılı yakıt almıştım, sorun ondan sonra meydana gelmişti. İlk başta yakıt kalitesinden şüphelendim aracımdan numune alıp shell'in labaratuarında incellettirdim. Denetimi yapan arkadaş katkılı yakıtların kromu çözerek motorda geçici bir süreliğine böyle sorunları yapabileceğini (tekleme) söyledi. Bir iki depo sonra dediği gibi sorun geçti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın