Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımda Meydana Gelen Zarar İle İlgili Bilginize İhtiyacım Var

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler, Allah kimseye vermesin.

Kasko'ya baktım. Ruculu Hasar Klozu var. O zaman Kasko'dan açtıracağım dosyayı ve sıkıntısız olarak serviste en iyi şekilde yaptıracağım inşallah.

4gSA7ZJ.jpg

dd5FQB7.jpg

Değerli arkadaşlar, hasarın yeni resimlerini bugün çektim. Plakanın sağ tarafında çizik olan bölgenin üstünde de ezilme var. Bazı arkadaşlar Lokal Boya demişti. Bu lokal boya işinde bölgeyi tamir ettikten sonra sadece o bölgeyi mi boyuyorlar? Birde ben hala o çiziği kapatabileceklerini düşünemiyorum. Böyle bir durumda kapağı neden değiştirmesinler ki? Ayrıca benim bu aracı götürebileceğim en yakın yer Kars Ford Servisi, olması Erzurum Ford Servisi buraların işçiliği de malum. Daha büyük bir yere götürebilmem için yapım işlemini ne kadar geciktirebilirim? 

boya lokal olarak yapılır, yani oradaki avuç içi kadar yere mesela. çizik önce zımparalanacak sonra macunlanacak sonrada boyanacak, bunun tamiri kadar basit bir iş yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

boya lokal olarak yapılır, yani oradaki avuç içi kadar yere mesela. çizik önce zımparalanacak sonra macunlanacak sonrada boyanacak, bunun tamiri kadar basit bir iş yok.

Anladım. O çiziğin biraz üst tarafında da eziklik var. Elle bakınca çok rahat belli oluyor. Orayı çektirmek için tamamen boyanması gerekir demezler umarım. Kusura bakmayın, ister istemez insanın aklına takılıyor. Arabayı daha alalı 2,5 ay ancak oldu. Birde kendi hatam olsa bu kadar dokunmaz. Servislerde kapalı, yeterli bilgi alamıyorum. Boyuna internetten araştırıyorum. :(

Yanıtlama zamanı:

Anladım. O çiziğin biraz üst tarafında da eziklik var. Elle bakınca çok rahat belli oluyor. Orayı çektirmek için tamamen boyanması gerekir demezler umarım. Kusura bakmayın, ister istemez insanın aklına takılıyor. Arabayı daha alalı 2,5 ay ancak oldu. Birde kendi hatam olsa bu kadar dokunmaz. Servislerde kapalı, yeterli bilgi alamıyorum. Boyuna internetten araştırıyorum. :(

çekiçlensede çekilsede lokal boya yapılır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.