Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170215 abilerim viraj dönerken karşıma cıkan insanlara vurmamak için direksiyonu kırdım 80-90 km\h vardı hızım kaldırım başlangıcına sağ ön tekeri vurdum jant ön takımlar gitti tabi 2airbag açıldı ön tampon zarar gördü ön cam kırıldı alt tarafta daha başka birşey varmı bilmyorum akşam üstü servise çekildi araba.Sizce ne yapmalıyım araçı pert'e çıkarırlarmı yaptırmalımıyım bu 2.kazası diyer kazadan da 4.100tl lik hasarı var sizce ne yapmalıyım bilgisi olanlardan yardım bekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170220 Geçmiş olsun. 2 airbag ve ön takımı patlattıysan büyük ihtimal perttir.Şanzıman, motor bloğunuda vurduysanız banko pert. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170222 Geçmiş olsun.. Servisin hasarla ilgili yorumunu dinlemek gerek.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170227 Geçmiş olsun mehmet, dikkatli ol biraz daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170247 Geçmiş olsun inş perte çıkar. Burdan biz ne desek boş expertiz'e kalmış artık herşey.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170252 Çok geçmiş olsun, perte çıkartma imkanı varsa kesinlikle 1 sn bile durmayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170257 geçmiş olsun. 90 la viraj dönülür mü Mehmet, yada ne kadar keskindi bilemeyiz tabi. olan olmuş, perte çıkar sanırım, aracın 2. el fiyatı düşünüldüğünde, tamir masrafı oranı bayağı yüksek olacaktır, değeri ile karşılaştırıldığında. ama bir sonraki aracının kaskosunu yaptırmak sıkıntı olacaktır. Allah kolaylık versin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl Yazar comment_170258 expertiz le konuşalım o zamn pert benim faydama olucaksa eger.. pert'e cıkarınca ne gibi faydam olucak acaba benim fazla bilgimde yok bu konuda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170262 aracının kasko değeri ne ise 2. el olarak o paraya yakın 2. el bir araba alabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170266 Oncelikle gecmis olsun.2 airbag ve alt takim dagildiysa eger zaten kafadan 10.000 tl uzeri rakam cikarki bunun icinde daha iviri ziviri olmadan.Araba 2005 focus olduguna gore kasko degeri muhtemelen 23 civari birseydir.Buyuk olasilikla pert.Cikmazsada perte cikarmak biraz size kalmis bir durum.Servis ve eksper ile anlasip cikartabilirsiniz.(etikmi degilmi tamamen size kalmis bir durum).Arac perte ciktiktan sonra kasko degerine pek bakmayin.Ikinci el piyasasina gore bir meblag teklif edecek size ki muhtemelen ilk etapta dusuk bir para teklif ederler.Siz eger ustunde durursaniz baski yaparsaniz bir miktar daha yukari cikma ihtimali var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170324 Geçmiş olsun,büyük ihtimal perte çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170335 expertiz le konuşalım o zamn pert benim faydama olucaksa eger.. pert'e cıkarınca ne gibi faydam olucak acaba benim fazla bilgimde yok bu konuda.. Kazanın fotoğraflarını vs. koyarsan daha hızlı kesin çıkar veya çıkmaz diyebiliriz. Onarılırsa yani perte çıkmaz ise birçok parçası değişmiş olacak dolayısıyla yarın öbür gün satarken çok zorlanacaksın.Airbag patlamış dediğin an herkes uzaklaşıyor ölü parasına satılıyor. Perte çıkarmaları senin hayrına olur. Fotoğrafları bekliyoruz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın