Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hava Yastıklarının Patlaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Servis sigortaya ciddi indirimler yapıyor hem işçilikte özelliklede parçada. O yüzden size 16.000 dedikleri rakam sigortaya 12 bin gibi olacak. Pert için oran falan yok. Diyorki bunun tamiri 1 ay sürecek. İkame araç alırsa 1000 liraya ikame araç sağlıycam. Araca 12.000 hasar ödemesi yapacağım. Arabanın ikinci el değeri 42.000. Bu arabayı ihalede 33 bine satar geçerim daha karlı olurum der ve aracı sigorta ihaleye çıkartıp satar.Size 42.000 lirayı öder arabayıda 33 bine sattı. Arada 9 bin zararı oldu zaten 12 bin ve ikame araç ike birlikte 13 bini gözden çıkartmıştı :) sigorta karlı oldu. Aracıda ihaleyle alan airbaglarını onartıp,hasarını giderip 3 bin masrafla güzel bir hale getirir ve 36.000 Tl ye güzel bir aracı olmuş olur :) sizin sigortada karşı tarafın trafik sigortasından alır o zararını. Trafik sigortasıda o hatalı sürücüye risk girer ve bundan sonraki kasko trafik sigortalarını pahalı yaptırır. Tabi böyle olacak diye bir kural yok. Ama experlere 500 lira rüşvet verip, 1500 lira masrafı olan aracı bile perte ayırtabilirsiniz. İşer tamamen kurulu çarka göre dönüyor. Bazı sigortalar ihale ile sattığı ağır hasarlı araca teklif verenleri arayıp, hasar kaydı işlenmeyecek ona göre bir teklif verin diyerek araç bedelini yükseltiyor cebine 3-5 daha fazla girsin diye. Lamborgini ihalesinde bu yüzden 28 bin lira daha yüksekten gitmişti Anadolu sigortada :) rüşvet her kapıyı açıyor, hasarlı araca binmek istemiyorsanız rüşvet vermekten korkmayınız.

Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Alper geçmiş olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır....

Neler neler öğreniyorum.. Walla iyiki varsın forum..:):):):):

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun, perte çıkmazsa vuran vatandaştan en az 5000 tl araç değer düşme bedeli isteyin. sonuçta kazalı araç oldu. olmadı verin mahkemeye

Mahkeme bilirkişi vs. para alırsınız ama bu uzun bir süreç olur

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun, perte çıkmazsa vuran vatandaştan en az 5000 tl araç değer düşme bedeli isteyin. sonuçta kazalı araç oldu. olmadı verin mahkemeye

Maalesef değer kaybetse de zorla adamdan para isteyemezsiniz. Bilir kişi değiliz ama mahkeme gayri bir boyut yalniz mahkemeden birşey cikacaginida sanmiyorum. Cikarsa zaten karesi tarafin sigortasi karsilayacaktir.sigorta zanetmiyorum ki boyle bir davayi kaybetsin.dimyadapirincegiderken evdeki bulgurdan olmak da var. Bence trafiği ciktiginn anda anda hepsini göze alacak sin maalesef.

Senden beklemezdim böyle bir cevap :) hangi şirket yüzde hesabına bakıyormuş acaba :)

değer kaybını karşıdan isterim çünkü %100 o suçlu. kırmızı ışıkta geçmiş.

kimse yüzdeye bakmaz pert için. size vereceği parayı hesaplar, tamir ettirdikten sonra satabileceği değeri hesaplar. şirket kar edecekse(en az zarar yani) perte çıkar, kar etmeyecekse size verir parasını, nasılsa sizin kaskonunda hasarsızlığı yanmış olur daha çok prim alacak gelecek sefere. onlar işini bilir.

Bazİ Kaskolar yuzde hesabina bakiyor ornek halk kasko.bqzilarida elinden ne geliyorsa yapmamak icin yapar. Eger policenizde pert yuzdesi yazmiyorsa direterek pert yapabilirsiniz.

Bir ogretmen arkadas var tanidigim tum kazalarinda pert ettiriyor. En son 4 arabqsini ettirmisti 2 yil once ufak bir kazada kizimin psikolojisi bozuldu diye almiyorum bu arabayi diye diye pert ettirdi. Ayni kisi satamayinca direge vuru pert ettirmis.

peki ozman can alıcı soru arabayı perte çıkarttık diyelimki 

2012 kasımda yaptığım kasko bedeli 60000 tl pert değeri bu fiyat üzerindenmi yoksa şu anki 2.el piyasa değerindenmi ve diğer soru 60000 tl üzerinde konuşacak olursak yada piyasa değeri(50000civarı) kasko bu değerlerin kaçta kaçını öder????

Olay soyle gerceklesiyor, exper 3 yerden fiyat aliyor. Sonra sana fiyat teklif ediyorlar. Olabildigince yukari cek. Sana zorla bir fiyati dayatamazlar. Ilk arabam clio idi.kazali 12bin e almistim. Telefonda 12bin dediler normalde 11 bile raziydim. Hayir dedim kabul etmiyorum.en fazzla 12750 verebilirim kabul etmezseniz' haftalik toplantida yeniden dosyaniz inceleniyor tekrar fiyat veriyorlar. Siz istemediginiz surece zorla bir fiyat dayatamazlar. Benim arabaya ihtiyacim wardi hemen kabul ettim. Kara bile gecmistim. Aliken ucuz aldigim icin :-)

DEvlet arabalarin hemen pert olmasini cunku pert olan arac trafige girmden muayene girmesini istiyor. Kaskolari bu yonde tesvik ediyor. Halk kasko muster hizmetlerini aradigimda yuzde 30 demisti.simdiki kaskom grupama policemde yuzde 80 diyor. Yani adamlarin keyfi nasil isterse 53binlik arabanin yuzde 80 40binlik hasar Allak esirgesin oyle bir hasarda icineen cikamayiz herhalde

Yanıtlama zamanı:

benım kafama takılan herseyden önce,bu kadar basit bir kazada(anlatılana göre) 2 hava yastıgı birden neden açılıyor,ayrıca yanda yolcu varmıydı ki hava yastıgı açıldı,yanlış bilmiyorsam yolcu yoksa açılmıyor?

Yanıtlama zamanı:

Bu arada deger kaybini arastirdim alan kazananda var kaybedende riski goze alacaksiniz :-)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benım kafama takılan herseyden önce,bu kadar basit bir kazada(anlatılana göre) 2 hava yastıgı birden neden açılıyor,ayrıca yanda yolcu varmıydı ki hava yastıgı açıldı,yanlış bilmiyorsam yolcu yoksa açılmıyor?

ön iki koltukta da yolcu vardı çarpılan araba brodway ama arkadaş araba taş taşıyordu:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.