Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rötuş Boyası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Konu biraz eski ama yine de yeni konu açmamak adına buradan danışayım.

Bir kaç yerde taş izi var rötuş yapmak istiyorum. İnternetten getirttim ama düz bir renk. Füme renginde. Araç boyası sedefli denilen boyadan sanırım çünkü güneşte parlıyor. Sedef bunun içine sonradan mı katılıyor bilemedim. Gelen boyayla rötuş yaptım fakat çok belli oluyor. Biraz da koyu duruyor. İnternette araştırdım ama bulamadım. Genelde beyaz var.

Bildiğiniz bir yer var mıdır?

Yanıtlama zamanı:

Füme ise, magnum gri diye düşünüyorum (benim kuganın renginden). Ben zamanında fordun orjinal rötuj boyasını almıştım. Genelde boya ve vernik diye iki set olur. Siz de vernik var değil mi? 

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Fikret Ö. yazdı:

Arabayla sanayiye gidin hocam, canlı olarak bakıp aynısını yapıyor ve orada test ediyorlar.

Araç gidemiyorsa ayna kapağı veya depo kapağını söküp götürün, ben öyle yapıyorum 🙂

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Füme ise, magnum gri diye düşünüyorum (benim kuganın renginden). Ben zamanında fordun orjinal rötuj boyasını almıştım. Genelde boya ve vernik diye iki set olur. Siz de vernik var değil mi? 

Sanırım bu da öyle Murat Bey. Sizin araba da sedefli miydi? O şekilde hazırlayabiliyorlar mıydı? Vernik bulurum sorun değil de bendeki boya biraz koyu ve sedef yok içinde.

41 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Araç gidemiyorsa ayna kapağı veya depo kapağını söküp götürün, ben öyle yapıyorum 🙂

Gürkan hocam hangisini sökmek daha kolay. Hiç sökmedim çünkü. Olmazsa hafta sonu Şaşmaz'a bir uğrayayım.

Yanıtlama zamanı:
1 hour ago, Fikret Ö. said:

Konu biraz eski ama yine de yeni konu açmamak adına buradan danışayım.

Bir kaç yerde taş izi var rötuş yapmak istiyorum. İnternetten getirttim ama düz bir renk. Füme renginde. Araç boyası sedefli denilen boyadan sanırım çünkü güneşte parlıyor. Sedef bunun içine sonradan mı katılıyor bilemedim. Gelen boyayla rötuş yaptım fakat çok belli oluyor. Biraz da koyu duruyor. İnternette araştırdım ama bulamadım. Genelde beyaz var.

Sedefli diye aratırsanız beyaz çıkar elbet 🙂 Metalik boya arabanız.

Bırakın dursun öyle yaw, yarın gene taş gelecek gene iz kalacak. Hergün uğraşılır mı onunla. 

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Sedefli diye aratırsanız beyaz çıkar elbet 🙂 Metalik boya arabanız.

Bırakın dursun öyle yaw, yarın gene taş gelecek gene iz kalacak. Hergün uğraşılır mı onunla. 

Güneşte bakınca parlak parlak simli görünüyor da ondan dedim. 😅 Tam bilmiyorum açıkçası.

Yanıtlama zamanı:

Simli diye de değil de, sonuçta metalik boya diye geçer. Zaten çok küçük alan boyanacağı için, o alanda farkı belli olmaz. Çok alan boyanınca zaten güzel olmaz. Parlaklığı vernik verecektir.

Yanıtlama zamanı:
4 hours ago, Fikret Ö. said:

Güneşte bakınca parlak parlak simli görünüyor da ondan dedim. 😅 Tam bilmiyorum açıkçası.

Sedefli olarak tanımlanan boya inci yüzeyi ya da midye kabuğunun iç cidarı gibi gözüken boya. 

Yanıtlama zamanı:

Bu arada kugalardaki magnum gri değil de magnetic/manyetik gri diye geçer. Magnum gri çok eskilerde kaldı, eskilere gitmişim ben de. 🙂 Hepsiburada da vs rötuj setleri satılıyor.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

İkisi de kolay bana 🙂

Teşekkürler Gürkan hocam

Bu arada sinyal güzelmiş araştıralım bakalım.

Kolay da takılıyor.

Yanıtlama zamanı:
2 hours ago, Murat Kav. said:

Magnum gri çok eskilerde kaldı, eskilere gitmişim ben de.

Yaşlanıyorsun artık 😛

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.