Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518066 Konu biraz eski ama yine de yeni konu açmamak adına buradan danışayım. Bir kaç yerde taş izi var rötuş yapmak istiyorum. İnternetten getirttim ama düz bir renk. Füme renginde. Araç boyası sedefli denilen boyadan sanırım çünkü güneşte parlıyor. Sedef bunun içine sonradan mı katılıyor bilemedim. Gelen boyayla rötuş yaptım fakat çok belli oluyor. Biraz da koyu duruyor. İnternette araştırdım ama bulamadım. Genelde beyaz var. Bildiğiniz bir yer var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518067 Füme ise, magnum gri diye düşünüyorum (benim kuganın renginden). Ben zamanında fordun orjinal rötuj boyasını almıştım. Genelde boya ve vernik diye iki set olur. Siz de vernik var değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518068 31 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: Bildiğiniz bir yer var mıdır? Arabayla sanayiye gidin hocam, canlı olarak bakıp aynısını yapıyor ve orada test ediyorlar. Araç gidemiyorsa ayna kapağı veya depo kapağını söküp götürün, ben öyle yapıyorum 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518070 53 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Füme ise, magnum gri diye düşünüyorum (benim kuganın renginden). Ben zamanında fordun orjinal rötuj boyasını almıştım. Genelde boya ve vernik diye iki set olur. Siz de vernik var değil mi? Sanırım bu da öyle Murat Bey. Sizin araba da sedefli miydi? O şekilde hazırlayabiliyorlar mıydı? Vernik bulurum sorun değil de bendeki boya biraz koyu ve sedef yok içinde. 41 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Araç gidemiyorsa ayna kapağı veya depo kapağını söküp götürün, ben öyle yapıyorum 🙂 Gürkan hocam hangisini sökmek daha kolay. Hiç sökmedim çünkü. Olmazsa hafta sonu Şaşmaz'a bir uğrayayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518071 1 hour ago, Fikret Ö. said: Konu biraz eski ama yine de yeni konu açmamak adına buradan danışayım. Bir kaç yerde taş izi var rötuş yapmak istiyorum. İnternetten getirttim ama düz bir renk. Füme renginde. Araç boyası sedefli denilen boyadan sanırım çünkü güneşte parlıyor. Sedef bunun içine sonradan mı katılıyor bilemedim. Gelen boyayla rötuş yaptım fakat çok belli oluyor. Biraz da koyu duruyor. İnternette araştırdım ama bulamadım. Genelde beyaz var. Bildiğiniz bir yer var mıdır? Sedefli diye aratırsanız beyaz çıkar elbet 🙂 Metalik boya arabanız. Bırakın dursun öyle yaw, yarın gene taş gelecek gene iz kalacak. Hergün uğraşılır mı onunla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518072 13 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Sedefli diye aratırsanız beyaz çıkar elbet 🙂 Metalik boya arabanız. Bırakın dursun öyle yaw, yarın gene taş gelecek gene iz kalacak. Hergün uğraşılır mı onunla. Güneşte bakınca parlak parlak simli görünüyor da ondan dedim. 😅 Tam bilmiyorum açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518075 Simli diye de değil de, sonuçta metalik boya diye geçer. Zaten çok küçük alan boyanacağı için, o alanda farkı belli olmaz. Çok alan boyanınca zaten güzel olmaz. Parlaklığı vernik verecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20241 yıl comment_518077 4 hours ago, Fikret Ö. said: Güneşte bakınca parlak parlak simli görünüyor da ondan dedim. 😅 Tam bilmiyorum açıkçası. Sedefli olarak tanımlanan boya inci yüzeyi ya da midye kabuğunun iç cidarı gibi gözüken boya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20241 yıl comment_518090 Bu arada kugalardaki magnum gri değil de magnetic/manyetik gri diye geçer. Magnum gri çok eskilerde kaldı, eskilere gitmişim ben de. 🙂 Hepsiburada da vs rötuj setleri satılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20241 yıl comment_518091 19 saat önce, Fikret Ö. yazdı: hangisini sökmek daha kolay İkisi de kolay bana 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20241 yıl comment_518092 15 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: İkisi de kolay bana 🙂 Teşekkürler Gürkan hocam Bu arada sinyal güzelmiş araştıralım bakalım. Kolay da takılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20241 yıl comment_518093 2 hours ago, Murat Kav. said: Magnum gri çok eskilerde kaldı, eskilere gitmişim ben de. Yaşlanıyorsun artık 😛 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın