Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168776 selam arkadaşlar aracımdaki usb ile iphone bağlantısını yapıyorum fakat son 2 aydır araca bağlandıktan sonra müzik klasörlerinin çıkmadığını gördüm yön tuşlarıyla denediğim halde sadece lütfen bekleyiniz yazısı çıkıyor ve klasörleri açmadan çalan parçaya geri dönüyor... birkaç kez aracın akü kutup başını söktüm düzeldi ama her defasında bunu yapmak çok saçma geliyor (cam otomatiklerini ayarlanması vs ).. böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi.. çünkü sürekli akü kutup başları sök tak sinir bozucu... Haziran 9, 201313 yıl Emre Gül tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168777 Müzik sisteminin güncellemesi gelmiş olabilir.Servis'e danışın veya Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168781 Bende usb kablosundan bağlayınca ses gelmiyordu. Aux ses çıkışından veya bluetooth ile bağlanmam gerekiyordu ki bu durumlarda parça listelerime ulaşamıyordum. Linkteki güncellemeyi attım flash belleğe. 25 dakika kadar güncelleme yaptı ve sonuç olumlu. Usb kablosu ile iphone u bağlayınca seside aktarıyor başka bir bağlantıya gerek kalmadan. Ama kabloyu her söküp takmamda telefondan müziği kapatıp tekrardan açmam gerekiyor. Bluetooth ile bağlanınca böyle birşey olmuyor. Kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi servise gidip son güncellemeleri isteyeceğim bakalım düzelecekmi... Haziran 9, 201313 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl Yazar comment_168784 ford servisine gittim fakat yapılan sadece ayarları kurcalamak yani bizim yaptıklarımız.. akü kutup başlarını sökelim diye önerdim ve düzelmişti.. onlarda bilmiyor sanırım... bu güncellemeyi bi deneyeceğim.. çok can sıkıcı.. birde benim aracımda bluetooth özelliği yok sadece aux ve usb girşi var... Haziran 9, 201313 yıl Emre Gül tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın