Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kasko


Önerilen Mesajlar

Merhabalar,bu ay aracı alalı 2 yıl oluyor hiç hasarım bulunmuyor,yeni kasko yasasından mı bilmiyorum en ucuz 1100 tl çıkıyor servis dışında özel başka servisler olursa 900 tl ye kasko yapıyorlarmış ford focus 3 titanıum x paket tdcı,adanada yaşıyorum teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ufak bir arkadan hasarımdan dolayı kaskomdan yapılsın diye yetkili servise bıraktım.Yetkili servis tamponun otokingte onarılacağını söyledi.Dışarda anlaşmalı bir servise götürdüm tamponumu orijinal sıfır parça ile değiştirdiler.Yetkili servisin renk tutturamadığının şahidiydim geçmişte kendi aracımın başına gelen ve çevremden duyduklarımdan.Yine kendini yetkili olarak adlandıran o servis kaskonun ödemiş olduğu parçayı aracıma takmadı.Talep edincede kasko ödemedi dedi.Araştırınca neyin ne olduğu su üstüne çıktı tabi.Sonra seve seve taktılar.Bu bizim gördüğümüz.Ya görmediklerimiz? 287 tane parça değişmiş kim bilir neleri taktılar neleri düzelltiler...Anlaşmalı servis orijinal gibi boyadı ne portakal kabuğu gibi pütürlü nede dümdüz.Mükemmel boyadı. Servislere itimat etmeyin çok. Ben olsam 900 liralık ucuz paketi alırdım.Çalınma,yanma,sel ve ağır hasarlarda zaten araç değerini ödüyor. Diğer ufak tefek şeylerde(çamurluk boyanması,kapı sacı değişmesi vs vs.. ) anlaşmalı serviste yaptırırsınız. Yukarıdaki örneğide dikkate alınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orasını araştırmak gerekli.Benim hasarımda karşı taraf suçlu idi.Karşı tarafın trafik sigortası yan sanayi takıyoruz dedi.Bende kendi kaskomdan yaptırdım.Tam rücu olduğu için hasarsızlığım bozulmadı ve 3 günlük ikame araçta aldım,orjinal tamponlada değiştirdiler.Çok memnun kaldım.Ben kasko yaptırdığım tarihte daha bu paket işleri çıkmamıştı.Ben mini onarım teminatı istemiyorum demiştim ama mecbur oluyor falan demişlerdi mini onarıma sokmuşlardı. Döşemede minik yırtık,kapı açılıp kapanırken diğer araçlara vurduğu için ufak ezik ve kaldırımlara fazla yanaşmaktan ön tamponun alt kısmında minik çizikler var.Gittim otokinge. Ufak ezikleri boyasız göçük düzeltme ile yapıyorlar döşemeyi onarıyorlar ve tamponumun altında oluşan çizikleride boyuyorlar lokal olarak. Deli olduğumu,çok hassas ve titiz olduğumu,düzgün boyanmaz ise olay çıkacağını söyledim ciddi ciddi. Adam ben kefilim istediğiniz gibi olmazsa tükürün yüzüme milletin içinde dedi :) Önümüzdeki hafta perşembe vereceğim.3 gün sonra teslim edecekler.Bakalım ne olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIISorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller HakkındaSigorta, Kasko, MTV, Ceza ve Muayene " kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
17.06.2013 - 20:17 tarihinde, Misafir yazdı:

Kasko yaptırırken acentenizin, sigorta şirketi ile ilişkilerinizi iyi yönetir olmasına özen göstermenizi öneririm.

Geçen ay sonu sizlerle paylaştığım focusumla eşim ağır hasarlı kaza yaptı. Araç perte çıktı. 29750 olan kasko değerim için 27500 ödemek istediler mutabık olamadık. Bu süreçte acentemden yeterli destek görseydim pazarlık yolu açıktı. Ancak acente gerekli hakimiyet sağlamadı. Şirkette sizi önemsemiyor zaten pertlisiniz. Yüksek riskli müşteri. Terk işlemi işe hurdayı kendim satarak ancak 29000 e getirebildim teminatı.

Risk gerçekleşince, primler önemsiz hale geliyor. Güçlü şirket güçlü acenta şart.

Benim kazamda yaralanma yok çok şükür. 1000-1500 zararla kapattım. Uzun yazdın özür ancak madalyonun bu yüzü zaten poliçe alma sebebiniz. Hatırlatmak istedim.

Her kelimesine katılıyorum, bu yüzden hiç biryerden teklif bile almadan yeniletiyorum poliçeleri.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.