Yasin Şahin Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2013 Merhaba arkadaşlar forumu görüp daldim hemen burada bircok konuya hakim arkadas var. Bana yardiminiz gerek. 2003 hb 1.8 dizel 150.000 km lerde focus almayi düşünüyorum 18000 tl ye kadar butcem var. Sizce bu secim mantikli mi bildiginiz arac varsa tavsiyeedebilirsiniz. Bana ko u hk fikirleriniz önemli saygilar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 1.8 tdci focus trend olarak satıldı türkiye'de orjinal lastikleri çok dar ilk işim genişletmek olurdu çünkü çok pati'ye düşüyor kayıp fazla. Araç ve Fiyat hakkında benim bilgim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 İyi bir ustaya göstermede almamak lazım. Volanda sıkıntı olabilir size sıkıntı çıkarabilir. Bu araçta aracının boyasından değişeninden daha çok motor ile ilgilenmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Çok çok ucuz olmadıkça uğraşmaya değecek bir araba değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Ben kronik sıkıntı çıkarmayacak ve çok nazik bir araba olmamayacak ilk araç. Bir zaman sonra bıkmayasın saçma problemlerden sıkmasın. Çok aşırı özellikli ıvır zıvır dolu bir araba olmasınada gerek yok. Şayet ilk araç denince devamlı trafikte olmayan bir insan olduğunuzu farzederek acemilik atmanız açısından düşününce pahalı işler açmamalı araba. Benim ilk aracım 2001 fiestaydı, bu açıdan bakınca zaman zaman sattığıma pişman oluyorum. Bu arada eklemekte fayda var, alabileceğiniz en düşük kilometreli aracı alın illaki dizel alacaksanız. Az kilometre yapıyorsanız dizel almayın zaten (tork düşkünüsünüzdür orasını bilemem). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap