Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_166100 Yok logar kapaklarından bile kaçarım ben, vurma falan yok. Sola eğimli bir yokuşta nadir de olsa park ediyorum evet, en fazla 10 saat kalıyor orada, her gün yürüyen araba.eğimde kalarak meyillenmesi açısından sormadım. bazen tekeri bankete vurduraraktan kaldırıma çıkartıyorlar ya. eğer böyle bir zorlama olmuşsa bazen teker şaseden 1-2 cm geriye kayıyor.buda geriye kaymanın olduğu tarafa doğru aracı çekiyor. aracın yolda bir tarafa çekmesi rot ayarında veya şasede ufak bir sıkıntının olduğunu düşündürüyor. 4 tekerden lazerli ölçüm yapan rot makinaları var. Bence aracı bu makinaya sahip bir yere götürüp hem rot ayarlarına hemde şase ve tekerin uyumuna bir baktırın derim. Zaten şasede bir kayma olduysa araba tırık tutmuyor. (yerel ifade,düzen tutmuyor) Katılmıyorum, tahminim 30-40km hızla sag on tekerlek darbe alacak sekilde aracın onu komple kaldırıma çıkarak kaza yaptım. Lastik yarıldı, araç saga çekmeye başladı tamir sonrası saga çekme devam ediyordu, servise tekrar gittim suan hiç bir sorun yok yol uygunsa kilometrelerce dümdüz gidiyor direksiyonu bıraktığımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl comment_166152 Katılmıyorum, tahminim 30-40km hızla sag on tekerlek darbe alacak sekilde aracın onu komple kaldırıma çıkarak kaza yaptım. Lastik yarıldı, araç saga çekmeye başladı tamir sonrası saga çekme devam ediyordu, servise tekrar gittim suan hiç bir sorun yok yol uygunsa kilometrelerce dümdüz gidiyor direksiyonu bıraktığımda.kışın aracım kayıp kaldırıma vurmuştum. hız 20-30 km civarı. jant eğildi şasedende 2 cm geriye kaydı. şaseyi düzelttirdim ancak pek randımanlı olmamıştı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın