Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 (düzenlendi) Güzel görünüyor, kolay gelsin. Bir de başlıktaki "Suliet"i "silüet" yapsak 10:00 Düzeldi, teşekkür ederim. Mayıs 22, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 İcat çıkarmayın icat.. (Seksenler dizisi). 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 (düzenlendi) Ben olursa 3 renkli düşünüyorum. Reklamcıya kendim çıkartırım Flama siyah beyaz olacak. İstanbulpark Yazısı kırmızı olacak pistin görünümü beyaz olacak Bunlarda internette bulduğum örnekler. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-dekoratif-urunler-orjinal-istanbul-park-pist-siluet-sticker-logo-125809898/detay Burda da satan adam var 8 lira 65 kuruş istemiş Toplu alımda 5 liraya düşer bence Mayıs 22, 2013 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Bunun ticareti bile yapılır demedi demeyin. İstanbulPark'ta gelecekte de bir çok organizasyon düzenlenecek gibi görünmekte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Oo hemen seri üretime geçmişler. Adetli olunca rakam düşerim diyordu. Rakamı iyi düşmüş. Kargo ile bana daha pahalıya geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Şimdi çıktım işlerimden tanesi 5 liradan yapabiliriz. Fakat bu satılan iyi değil çok. Basım esnasında alt düzlükteki ince çizimde çıkarsa yapılacak yoksa olmaz ve alt bayrak çıkabilecek şekilde hafif büyütülecek. Kaç adet olursa olsun Elimden gelen budur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 (düzenlendi) aslında birebiri silüet değil de şu şekilde bir tasarım olsa daha güzel olacak gibi. benim eski aracımda bu çıkartmadan vardı Mayıs 22, 2013 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Şimdi çıktım işlerimden tanesi 5 liradan yapabiliriz. Fakat bu satılan iyi değil çok. Basım esnasında alt düzlükteki ince çizimde çıkarsa yapılacak yoksa olmaz ve alt bayrak çıkabilecek şekilde hafif büyütülecek. Kaç adet olursa olsun Elimden gelen budur güzel rakam. Benim yaptırdığım gelsin. Dediyin gibi o pitstp detayı sıkıntı yaparsa olmadı. Senin dediğin yerden isterim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 lacivert focus üzerine hangisi gider kırmızı mı gri mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 lacivert focus üzerine hangisi gider kırmızı mı gri mi? Beyaz daha iyi durur bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 telefon dandik çekti ama güzel oldu gibi Yakup bu arada o pist-stop detayı sıkıntısız oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Ben silüetle biraz oynadım paintte Biraz gulyabani silüeti gibi oldu ama olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap