Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl comment_72414 KArdeşim nereden geçiyorsun sen böle artvin demisin?Kısmet ise yaza ben de düşünüyorum Batum Göçmeni olarak hala gitmek nasip olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl Yazar comment_72416 KArdeşim nereden geçiyorsun sen böle artvin demisin?Kısmet ise yaza ben de düşünüyorum Batum Göçmeni olarak hala gitmek nasip olmadı. Yazın ordayım,oralıyım.. (Hopa,Arhavi) İnş gidersiniz..Kimlik yeterli pasaport'a gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl comment_72417 Yazın ordayım,oralıyım.. (Hopa,Arhavi) İnş gidersiniz..Kimlik yeterli pasaport'a gerek yok Sende de Gürcülük var o zaman? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl Yazar comment_72419 Sende de Gürcülük var o zaman? Laz'ım Gürcüler genelde borçka'da olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl comment_72425 Güzel kareler yakalamışsınız,depo taştı demek o nasıl birşey acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl Yazar comment_72427 Güzel kareler yakalamışsınız,depo taştı demek o nasıl birşey acaba Dışarıya fossssss diye akıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl comment_72428 Laz'ım Gürcüler genelde borçka'da olur Sen de şimdi Laz Damarı da Vardır Çok Pis Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl Yazar comment_72429 Sen de şimdi Laz Damarı da Vardır Çok Pis Tv'de veya anlatılan gibi değiliz aslında karadeniz damarıdır onlar sanırım Gerçek laz'ım ben ehehehhe Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201214 yıl comment_72434 Tv'de veya anlatılan gibi değiliz aslında karadeniz damarıdır onlar sanırım Gerçek laz'ım ben ehehehhe Ben de Karadenizliyim ve Gürcüyüm Bilirim O Damarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95719 Bugün mama alma günü yine mi batum? ben giderum batum'a, batum'un batağuna... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95725 Oralara laz vegas diyolar,hayat pahali mi nedir durum?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl Yazar comment_95727 Oralara laz vegas diyolar,hayat pahali mi nedir durum?? Yaşanacak kadar detay bilmiyorum ama bizle aynı sayılır, benzin ucuz sadece 2.25 felan birazdan çıkıyorum yola Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95729 Uzun zamandır ordudan itibaren batuma kadar bir karadeniz gezisi hayal ediyordum. Ancak evdekiler bir türlü razı olmuyor karadeniz gezisine. YAkup arkadaşım çok güzel kareler çekmişsiniz anlatımınızdan güzel bir memleket. Ancak benim merak ettiğim nokta güvenlik açısından ailecek gidilirmi, asayiş nasıldır, problem yaşanılırmı ? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201214 yıl comment_95735 Uzun zamandır ordudan itibaren batuma kadar bir karadeniz gezisi hayal ediyordum. Ancak evdekiler bir türlü razı olmuyor karadeniz gezisine. YAkup arkadaşım çok güzel kareler çekmişsiniz anlatımınızdan güzel bir memleket. Ancak benim merak ettiğim nokta güvenlik açısından ailecek gidilirmi, asayiş nasıldır, problem yaşanılırmı ? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Ailenizlede rahatca gidebilirsiniz bir sorun ile karşılaşmassınız, ben Gümüşhaneliyim bir kaç kez gittim sıkıntı yoktur, kendiniz gitmek istemeseniz bile trabzonda günü birlik giden turlar var onlara katılıp gidebilirsiniz, Yanınızda bilen birisi olduğu için daha çok gezme fırsatınız oluyor. Güzellik göreceli bir kavramdır ama gittiğinizde çok büyük şeyler beklemeyin ahım şahım şeyler yoktur, Benzinin yanında Sigara ve Alkolda oldukca ucuz.. örnek: Kısa parlement orada 3,5 TL türkiyede 8 lira civarında aradaki varkı siz görün. ayrıca apsenti orada 60-70 liraya alabiliyorsun türkiyede 200 TL civarlarında satılıyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın