Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409054 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi birde şu var: Gidiyor diyoruz ama mecazi anlamda. Yoksa gittiği falan yok Vurmayin adamin kafasina, kotu traktorculer sizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409055 yanlışınız var, gerçi servet düzeltmiş ama polemiğe girmiycem... bi anlatın bakayım bi depoyla kaç km gidionuz, 2000 km falan mı --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi birde şu var: Gidiyor diyoruz ama mecazi anlamda. Yoksa gittiği falan yok oo küçük doğan, hoşgeldin. dikkat et eşşek tepmesin traktörünü, devrilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409056 Ekrandaki değerlerden km ve yakıt gostergesine bakarak dedim. Iyi hoşta gerçekten çok yakıyor. Bu otosan turbo benzinlilerin tanitiminda neden bukadar zayıf kaldı anlamak mumkun değil. Atmosferik motor artık çok eskidi ama insanlarımız bilmiyor turbo beslemeli motorları. Yılların motoru diyerek geleneklere göre araç alımı devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409057 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: oo küçük doğan, hoşgeldin. dikkat et eşşek tepmesin traktörünü, devrilirsin Arabayi yapinca sana devredeyim, hepsinin icinden gec? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409058 6 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: bi anlatın bakayım bi depoyla kaç km gidionuz Yanına rahat gelirim. Düşün... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409060 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Yanına rahat gelirim. Düşün... tatlım balım göceğim... bende bir depoyla uzunda 750 km gidiyorum sorun yok yani. bana adananın trafik ışığı bile olmayan sokakları ile istanbulu kıyaslamayın. bu arabayı ankarada bile kullansam 600 kmden az yapmam. neyse yeni konuşuyoruz onuda anlamadım ya... lastik sormak için geldim servetboosta kitlediniz burda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409061 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: lastik sormak için geldim servetboosta kitlediniz burda O ne demek layn? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409069 Uzun yolda 900km yol gittim bir depo ile ? Mart 6, 20179 yıl Ercan Gülmez tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl Yazar comment_409214 Genelde ( her zamanki gibi) yasal limit ara ara araç sollarken biraz üstü ve daha yakıt ikaz yanmamış durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl comment_409749 Şimdi, Bekir B. yazdı: Seriye bağlamışın yolu burakıp foto mu çekiyonuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409751 Seriye bağlamışın yolu burakıp foto mu çekiyonuz :) çek sene de çek Osman, Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın