Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Iç Işık Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar..ford focus 3 aracım tekno+smart paketli...aracımda iç ışık gözlük koyma yerlerinde sağlı sollu turuncu ışıklar yanıyordu ama şimdi yanmıyor.sizce neden yanmıyor.birde aracıma hgs alıcam.benim ön cam ısıtmalı sıkıntı olurmu..

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar..ford focus 3 aracım tekno+smart paketli...aracımda iç ışık gözlük koyma yerlerinde sağlı sollu turuncu ışıklar yanıyordu ama şimdi yanmıyor.sizce neden yanmıyor.birde aracıma hgs alıcam.benim ön cam ısıtmalı sıkıntı olurmu..

Işık için; direksiyonun üzerinde bulunan oklardan(soldakinden)  menüye ordan  ayarlara girin ortam ışığını açın.Hgsye gerlince de camın üst tarafında sensörlerin olduğu yerin etrafında siyah noktalı yerler var.Oraya yapıştırın sorun olmuyor.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Biz X paketliler cok havaliyiz ya :P:D:kıhkıh:

Yok canim. Havadan degil. Sadece ben o dugmenin hepsinde olacagini dusundugumden seyettirdiydim . :D Peki x paket olmayanlar o isiklari sondurmek istediklerinde ne yapiyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Yok canim. Havadan degil. Sadece ben o dugmenin hepsinde olacagini dusundugumden seyettirdiydim . :D Peki x paket olmayanlar o isiklari sondurmek istediklerinde ne yapiyorlar.

Yukarda yazmış arkadaşımız :) 

Yanıtlama zamanı:

Niye kapatmiyim ki. Gozumu yoruyor bazen, bazen kendimi tatmin etmek icin kapatiyorum ne var yani.

Kirmiziya falan alinca sanki yuruyen pavyon gibi oluyor azaltiyorum.

Hauret bisey ya var ki arkadasim oyle bir dugme x paket sahipleri kurcalasinlar diye koymus muhendis kardesimiz. Bizde canimiz sıkılinca oynuyoruz.

Hadi x paket sahipleri destek un biraz. :)

Neyse konuyu kirletmeyelim.

Yol bilgisarayindan :P menuden kapatilip acilabilkyormus. Oraya bakmakta yarar var. :P :p :P :p

Yanıtlama zamanı:

onu kapatıyormusun ki ?

Ben de kapatıyorum, çünkü tavandaki ışıklar göz alarak rahatsız ediyor, özellikle gece uzun yol sürüşünde, orta konsol aydınlatması için düşünülmüş ama yeri sakıncalı...

@Ümit Vaysaloğlu, paramız vardı da X paket mi almadık, şaka bir yana, farlar dışında X pakette alınası bir özellik yoktu benim için. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.