Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162351 Herkese iyi akşamlar..ford focus 3 aracım tekno+smart paketli...aracımda iç ışık gözlük koyma yerlerinde sağlı sollu turuncu ışıklar yanıyordu ama şimdi yanmıyor.sizce neden yanmıyor.birde aracıma hgs alıcam.benim ön cam ısıtmalı sıkıntı olurmu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162352 Herkese iyi akşamlar..ford focus 3 aracım tekno+smart paketli...aracımda iç ışık gözlük koyma yerlerinde sağlı sollu turuncu ışıklar yanıyordu ama şimdi yanmıyor.sizce neden yanmıyor.birde aracıma hgs alıcam.benim ön cam ısıtmalı sıkıntı olurmu.. Işık için; direksiyonun üzerinde bulunan oklardan(soldakinden) menüye ordan ayarlara girin ortam ışığını açın.Hgsye gerlince de camın üst tarafında sensörlerin olduğu yerin etrafında siyah noktalı yerler var.Oraya yapıştırın sorun olmuyor. Mayıs 1, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162355 Yuvarlak bir düğme var, o çevrilmiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162357 Ümit'in dediği gözlüğün orada sağa sola çevirin yanar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162358 Yuvarlak bir düğme var, o çevrilmiş olabilir. Ümit'in dediği gözlüğün orada sağa sola çevirin yanar Onlar x paket de var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162363 Ümit'in dediği gözlüğün orada sağa sola çevirin yanar Onlar x paket de var Biz bizde olani biliyoruz Yakup. Olmayani nerden bilelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162377 Biz X paketliler cok havaliyiz ya Yok canim. Havadan degil. Sadece ben o dugmenin hepsinde olacagini dusundugumden seyettirdiydim . Peki x paket olmayanlar o isiklari sondurmek istediklerinde ne yapiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162379 Yok canim. Havadan degil. Sadece ben o dugmenin hepsinde olacagini dusundugumden seyettirdiydim . Peki x paket olmayanlar o isiklari sondurmek istediklerinde ne yapiyorlar. Yukarda yazmış arkadaşımız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162387 Yukarda yazmış arkadaşımız Himm o zormus yahu. X pekete 5 bin cok diyordum ama yavas yavas dolduruyor icini. 4.250 falan oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162390 Himm o zormus yahu. X pekete 5 bin cok diyordum ama yavas yavas dolduruyor icini. 4.250 falan oldu. Zor mu ? onu kapatıyormusun ki ? nelerle tatmin oluyor ya helal olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201313 yıl comment_162401 Niye kapatmiyim ki. Gozumu yoruyor bazen, bazen kendimi tatmin etmek icin kapatiyorum ne var yani. Kirmiziya falan alinca sanki yuruyen pavyon gibi oluyor azaltiyorum. Hauret bisey ya var ki arkadasim oyle bir dugme x paket sahipleri kurcalasinlar diye koymus muhendis kardesimiz. Bizde canimiz sıkılinca oynuyoruz. Hadi x paket sahipleri destek un biraz. Neyse konuyu kirletmeyelim. Yol bilgisarayindan menuden kapatilip acilabilkyormus. Oraya bakmakta yarar var. :p :p Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201313 yıl comment_162416 onu kapatıyormusun ki ? Ben de kapatıyorum, çünkü tavandaki ışıklar göz alarak rahatsız ediyor, özellikle gece uzun yol sürüşünde, orta konsol aydınlatması için düşünülmüş ama yeri sakıncalı... @Ümit Vaysaloğlu, paramız vardı da X paket mi almadık, şaka bir yana, farlar dışında X pakette alınası bir özellik yoktu benim için. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın