Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzun Yol Bin 250 Km

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ilk uzun yolda gayet başarılı o virajlarda hiç hissettirmiyor ancak araba daha açılmadığıundan mıdır nedir bilemityorum aradığım performansı göremedim önceki aracım megan 1.6 110 hp iydi uçuyodu bu ise hissettirmiyo ancak çekş daha düşük gibi ağırlığından kaynaklı olabilir ancak yol tutuşu süper motor sesi çok değil lastik sesi yok başarılı 

Yanıtlama zamanı:

ilk uzun yolda gayet başarılı o virajlarda hiç hissettirmiyor ancak araba daha açılmadığıundan mıdır nedir bilemityorum aradığım performansı göremedim önceki aracım megan 1.6 110 hp iydi uçuyodu bu ise hissettirmiyo ancak çekş daha düşük gibi ağırlığından kaynaklı olabilir ancak yol tutuşu süper motor sesi çok değil lastik sesi yok başarılı 

Megane uçmasa da uçma hissi verir.Focus uçuyorsa da hissettirmiyordur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynen katılıyorum olabilir çünkü megan hafif o yüzden olabilir haklısınız

Yanıtlama zamanı:

focus megane dan daha iyi ucuyordur .zaten fabrika verilerinde de focus onde ,yalnız önceki arabaniz dizel şimdiki benzinli ise dizel daha çabuk hizlaniyormus hissi verebilir

Yanıtlama zamanı:

Megane ile 180-190 bastiginda araba ile mucadele verirsin.yolda durabilmek icin.ama focus gerçekten farkli. Yol tutusu yakiti harika.

Yanıtlama zamanı:

bende aracımı alınca 185 km hızı birkaç km denedım.normade hızı pek sevmem.aracım  trend modelı olmasına ragmen çok memnun kaldım..aracı yoldan çıkarmak için senın hata yapman lazım..Allah korusun.daha oncekı aracım mazda 3 sedan dı..onunlada birkaç deneme yapmıştım.motor gurultusu dışında çok fark göremedım.fakat focus3 gibi değil.hızı hissetmemek guzel.

Levent Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hız sabitleme olmasa bende çok ceza yerim focus'un bu özelliği yüzünden :).Çok yola dalıpta hız sınırını açtığım oldu :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynen hepinize katılıyorum ..peki yakıt 1.6 125 hp benzinli  şehir içi 45 50 kuruş arası yakıyo uzun yolda 28 30 kuruş arası nasıl???

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.