Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bela Geliyorum Dedi

Featured Replies

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 6,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

geçmiş olsun , auto king'e götürün bence , mini onarımdan yapsınlar ,kaskonuzda bozulmaz  ...  renk tutmama gibi bir probleminiz olmaz ...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çok geçmiş olsun.   Buna benzerini hatta gözlerimiz ile göre göre bizim S60'a arkadan Qasqhai çarptı.. O günden sonra arabaya çok da bakılmamalı diyorum biri gelip dank diye geçiriyor sonra sen üzü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Geçmiş olsun. Bizimkisi gibi denetimsiz ve bilinçsiz bir trafik ortamında her an hepimizin başına gelebilecek maalesef sıradan bir durum. Koruyorsa Allah koruyor. Cana bir şey olmaması, sizde ve on

Yanıtlama zamanı:
25 April 2013 - 19:17 tarihinde, Mehmet Demir yazdı:

dün memleketten gelen misafirleri gezdirdim, çay içtik, dönerken 2 gidişli dar yol vardır; meram yeni yol..

sağ şeridi minibüsçüler işgal eder. önümde bir motorsiklet, üstünde 2 kişi. aynası yok. minibüs duruyor motorcu hafif sola başını çevirip solluyor, tabi önüme kırıyor, kurtuluyor. 1 oldu 2 oldu, amcam yanımda dedim ki şu adama bak aynasıda yok beni görmeden solluyor şimdi altımıza alacağız. yavaşladım, 2 minibüsten kurtulunca motor sağ şeritte ben solda geçtim kurtuldum..sonra yavaşça sağa geçtim..1 km ileride kaldırım üstünde işçi harç karıyor, sanki millet buna vuracakmış gibi duba koymuş sağ şeridin ortasına, solumdan araçlar akıyor, bende dubaya vurmamak için durdum 3 sn kadar sonra "çat" diye bir ses. "eyvah çarptılar" dedim..indim birde baktım ki bizim motorsiklet..

ehliyet yok, trafik sigorta yok, motorun plakası ve ruhsatı var..asgari ücretli taşeron işçi..neyse gerekli işlemleri yaptırdım, tutanağı imzaladı. sigorta; masrafı yaparız adamdan parayı alırız senin kaskon yanmaz dediler. şimdi ben ne yapayım??, aslında  kararım belli gibi; adama acıyorum, ve serviste yaptırıyorum. adama da telefon edip "hayrını gör yaptığım masrafın. o parayı çoluk çocuğunla ye" diyeceğim. aslında ödettirip, ders olmalı ama ne yapalım..

alttaki siyah parça orjinali ile değişecek..3-5 cm lik yırtık var boyalı tamponda, o da tamir edilip boyanacak..

(parçasız, sadece tamir ve boya yaptırırsam, masraf 170 tl sanayide)

geçmiş olsun bunada şukur

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun... inşallah bir daha olmaz..

yakup haklı, kuş pisliğine bile üzülüyoruz... biri çarpınca nooluruz artık

ama elden gelmiyor... bakıyoruz (bakıyorum) arabaya.. toz kondurmuyoruz..

Yanıtlama zamanı:

Hocam geçmiş olsun. Ön ve arka tamponlar plastik parçalar olduğundan, sanki bu bölümlerde oluşan kazalara acımamak lazım diye düşünüyorum. Sonuçta plastik parça ve tamponlarda yapılan boya işlemleri aracın 2. elini pek fazla düşürmüyor. Önemli olan (Allah korusun) metal parçalar yapılan düzeltme, boya veya değişim işlemleri. Tekrar çok geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

ben yeni gördüm. büyük geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

çok büyük geçmiş olsun Mehmet hocam. Yeter ki cana gelmesin.diğer maddi olanlar yaptırılır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tşk ler herkese..bugün servise bıraktım arabayı, umarım 2-3 güne çıkar..

mesele plastik parça değilde koca tamponun sökülüp takılması..şu anda kaporta ve tamponun birleştiği yerlerde hiçbir sıkıntı yok. ilk günkü gibi birbirlerini öpüyorlar..ama işlemler bitince bir çukura girip çıkınca tamponda oynamalar olursa işte o zaman canım sıkılır.. git uğraş yine yaptır yine aynısı vb..vb.. yani sağlamken sorunlu hale gelmesinden çekiniyorum.. yoksa 2 karış yer boyanmış sorun değil..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracım eski haline geldi. perşembe teslim aldım...sağolsunlar fark almadan tamponun tamamını boyamışlar, boya izi belli olmasın diye..

üstüne birde pasta çekmişler, eskisinden iyi olmuş.

herkese mesajlarından ötürü tekrar teşekkür, Allah hiçbirimizin başına kaza belanın en ufağını bile göstermesin..

2 saat önce kaza yaptığım yerden geçtim, orada eski ssk hastanesi var.. önünde yine kaza vardı. ufak hb bir arabaya aynı bende olduğu gibi arkadan çarpmışlar. fakat bu sefer çarpan motor değil araba sanırım ki bagaj kapağı içeri göçüktü, asfaltta yağ vardı.. o yol mimli (dar 2 şerit, her zaman tedirgin olduğum bir yoldur) hafta içi hergün 1-2 ekip bekler ama haftasonu olan olmuş yine..hoş bende hafta içi yaptım.. ehliyetsiz, sigortasız 2 yıldır binebiliyorsa birisi o yolda, bu bekleyen polislere ne demeli bilmiyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.