Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracım Titanyum Plus Paket Mi Yoksa Düz Plus Paketmi Lütfen Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracım 2012 model sedan focus  özellikleri :  sesli komut sistemi  -- kendi kendine park etme -- aktif tork kontrol--   esp --anahtarsız çalıştırma --katlanır aynalar  -- şehir içi güvenlik sistemi  --  kısaca bunlar paket olarak sizce nedir ....   cevaplar için şimdiden sağolun 

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Sony müzik sistemi varsa aracınız Titanium + Smart Paket gibi görünüyor; parçalı deri kotuklar, elektrikli sürücü koltuğu, Bi-xenon  farlar ve gündüz farları ile led iç ortam aydınlatması da varsa X paket de olmuş oluyor.

Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz:

http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler el freni deri ses aparatları  kol dayama içinde   peki  arkadaşlar  2012  lpg li 10.000 de aldım 49 5oo   nasıl fiyat sıfır hata          lpg si   brc marka pipolu sistem servis garantili

Murat yılmaz tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yeni araba alıp tüp taktıranı asla anlamıyorum anlayacağımıda sanmıyorum

Yanıtlama zamanı:

yeni araba alıp tüp taktıranı asla anlamıyorum anlayacağımıda sanmıyorum

Parası çok olan benzinle biner, ekonomiyi düşünen lpg li biner bu bir tercih meselesi

Yanıtlama zamanı:

Lpg li olması avantaj fakat fiyat yüksek geldi. Sanıyorum sıfırı şuan o fiyatlarda.

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle.

Yanıtlama zamanı:

Donanım farkındandır; bu donanıma sahip bir araç yok şuanda piyasada; aynı donanım için smart + tekno paket almanız gerek o şekilde bakın 0km. fiyatına.

Yanıtlama zamanı:

cevaplar için teşekkurler

Yanıtlama zamanı:

Parası çok olan benzinle biner, ekonomiyi düşünen lpg li biner bu bir tercih meselesi

Param çok değil, ekonomimi de düşünüyorum ama yine de benzinliye biniyorum... Ne yaman çelişkideymişim.. :muha:

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar fiyat yüksek demişsiniz ama çagunda bu özellikler   yok  oto. park ,   sesli komut ,  far  yağmur sensörleri , dinamik tork kontrol , ön cam ısıtıcısı ,   esp , cruze  control , katlanır ayna vs  vs    tam  özelliklerini yazmak istedim

ve şu an aradım sordum  tekno smart paket olarak 58 .000   peşin dediler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.