Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Ne güzel şehir kanki..Senin oğlan o donutları yerse sonu ne olur aceba...100 kg falan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 sorma sorma tam bir tutkunu izmirde bi ara acılmıştı tüm hepsini deniyordu...olmaz inşallah bakalım...gezsin yavru....o degilde ocaddede müzikallere tiyatrolara o caddeye bittim hala the phantom of the opera sergileniyor seyretmek isterdim vala ya......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Abi gel bizde gidelim Sallayalım işi gücü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 vala gidicem ben hele gelsin cengo...bi anlatsın olayı...gidelim tabe olum geberip gidicez bari görelim heryeri...rockerla tayland ve filipinler var ilkönce ukrayna ve moldavyayla ikili görüşmeler yapıcaz ama...rockerroller fuckerroller koyktyeylini dünya capında prömiyerini yaoıcak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 vala gidicem ben hele gelsin cengo...bi anlatsın olayı...gidelim tabe olum geberip gidicez bari görelim heryeri...rockerla tayland ve filipinler var ilkönce ukrayna ve moldavyayla ikili görüşmeler yapıcaz ama...rockerroller fuckerroller koyktyeylini dünya capında prömiyerini yaoıcak.... Aynen öööle kanka...."Girmedik Delik" bırakmıycaz....Bidaha mı gelcez anasını satiim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 arkadaşım bir haftadır taylandda kanka.................8 gün 8 ayrı hatunla.....cok ta ucuz bizi orası paklar sanırım....kobra oynatıcıları varmış onları izleriz deme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 arkadaşım bir haftadır taylandda kanka.................8 gün 8 ayrı hatunla.....cok ta ucuz bizi orası paklar sanırım....kobra oynatıcıları varmış onları izleriz deme... Valla izleriz bizim kobraları nasıl oynatacaklar bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Valla izleriz bizim kobraları nasıl oynatacaklar bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 nelerdesiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 olum sende bizim müptelamız oldun bakyıom ha.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 demek öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 ooo atarda yaparmışşşşş tripte yaparmışşş beni yakısıklı olum ha...yokyok seviyom seni ben...rocker gelsin didişiriz yoruluyoz bizde bazen...napalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap