Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201610 yıl comment_376939 Bir ustaya gittim klima klapesi kırık yada yönlendirme motor dişlisi sıyırmış olabilir dedi kısmet bakalım ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408054 Bi soruda ben sorayim klima hakkinda Dun giderken bi anda klima acildi kendi kendine ( biraktigim ayarda ) Neyse kapattim. Sabahta yikamacida yikadilar sicak su ile klima yine kendo kendine calisti.. Focus 3 te varmi boyle bi ozellik kendi kendine calisma gibi ? Dijital klima Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408055 Yok Sistem araç içinde yüksek nem olduğunu tespit ederse çevrim havası otomatik olarak kapanır, tekrar açmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408058 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yok Sistem araç içinde yüksek nem olduğunu tespit ederse çevrim havası otomatik olarak kapanır, tekrar açmaz. Yani bu sorun mu. Banada nemden dolayi kendi acti gibi geldi yakup ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408062 30 dakika önce, okan ali yazdı: Yani bu sorun mu. Banada nemden dolayi kendi acti gibi geldi yakup ? A/C mi çalıştı yoksa tamamen kapalı olan havalandırma mı açıldı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408065 Son bıraktığım ayarda çalıştı 2 seferdede.. sadece iç havalandırmada sanırım istemsiz kendi kendine çalışıyor yanı klıma tamamen kapalıyken acıldı ve son ayarda havalandırmada calısmaya devam ettı ( kapattıgım ayarda ) Şubat 28, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408083 Şimdi, okan ali yazdı: Son bıraktığım ayarda çalıştı 2 seferdede.. sadece iç havalandırmada sanırım istemsiz kendi kendine çalışıyor yanı klıma tamamen kapalıyken acıldı ve son ayarda havalandırmada calısmaya devam ettı ( kapattıgım ayarda ) Öyle bir özellik yok. Servise gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408087 50 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Öyle bir özellik yok. Servise gidin. Bir daha tekrarlarsa gidicem servise tskler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408144 @Ozan Kar bi forumda benim olayi arastirirken sunu buldum focus 2 icin yorumlanmis ama ( hava yönlendirme düğmesini sanırım en sona almışsınız o zaman klima elektroniğe geciyor..ortam ısısına göre soğuk veya sıccak hava verir.bunu önlemek için en sona alın bir tık geri alın sorun kalmaz ) Demiş arkadas.. Bence focus 3 te bu ozellik var. Cunku aksam bugu yapti araba ici, yukardaki yorum gibi oldu. Benim taraftaki fan yukari dogruydu ve klima yine otomatik acildi fan modunda.. ne dersin sence olabillir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408153 10 dakika önce, okan ali yazdı: @Ozan Kar bi forumda benim olayi arastirirken sunu buldum focus 2 icin yorumlanmis ama ( hava yönlendirme düğmesini sanırım en sona almışsınız o zaman klima elektroniğe geciyor..ortam ısısına göre soğuk veya sıccak hava verir.bunu önlemek için en sona alın bir tık geri alın sorun kalmaz ) Demiş arkadas.. Bence focus 3 te bu ozellik var. Cunku aksam bugu yapti araba ici, yukardaki yorum gibi oldu. Benim taraftaki fan yukari dogruydu ve klima yine otomatik acildi fan modunda.. ne dersin sence olabillir mi ? yazan şey çok farklı. 4.5 sene 60000 kmdir hiç kendisi açılmadı. MCA değil benimki tabi ancak böyle bir şey ekleseler kullanım kılavuzunda yazardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408166 Hmm sanirim ben yanlis anladim. Yarin bi servise sorayim tskler Şubat 28, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408168 Yukardaki yorum ile sizin söylediğiniz farklı şeyler yanlış anlamadıysam sizi ve bu soruyu o sebeple sormuştum. Alıntı A/C mi çalıştı yoksa tamamen kapalı olan havalandırma mı açıldı? 1- Havalandırma sistemi açık, durup dururken A/C devreye girdi. 2- Havalandırma sistemi kapalı, durup dururken her şey devreye girdi son kapattığım gibi. Durum 2 geçerli ise böyle bir özellik yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408170 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yukardaki yorum ile sizin söylediğiniz farklı şeyler yanlış anlamadıysam sizi ve bu soruyu o sebeple sormuştum. 1- Havalandırma sistemi açık, durup dururken A/C devreye girdi. 2- Havalandırma sistemi kapalı, durup dururken her şey devreye girdi son kapattığım gibi. Durum 2 geçerli ise böyle bir özellik yok. Ilk defa anlatamadim derdimi hahah neyse bu sefer resimli @Yakup Çağatay Hersey kapali ( klima tamamen kapali ) 2 resimdekiler kendi kendine aciliyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408171 Böyle bir şey yok normalde, 2 nolu durum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın