Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Titreme ve silkeleme icin guncelleme yapildi yaklasik 150 km sonra ayni sorunlar nuksetti. Bu hafta ici servise gidecem. Teknisyen sikinti gecmezse keceler degisecek dedi. O da olmazsa kavrama degisecek dedi. Kafamdaki plan araci yaptirip acilen satmak. Bu sacma sikintilardan dolayi aractan nefret ettim. Satip coralla yeni kasa alacam.

Otomatik vites ise onu da bir arastirin derim. Şuan çoğu marka da otomatik vites teknolojisi yeni. Bir tek Honda ve Mazda otomatik vites problem çıkarmıyor. Iyi araştırma yapın derim. Bende sizin gibi düşünüyordum ama şimdi 2 sene bekleyeceğim. 1 sene garanti uzattım.
  • Yanıt 656
  • Görüntüleme 173k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi.   Son olarak titreme öl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Soner bey abimde toyota advandce var otomatik vites ve hic sikinti cikarmadi. Ama hondayida dusunmuyor degilim.

Yanıtlama zamanı:

Bugun yine servise gtittim kece vs vs siparisi verdiler. Bakalim bu da cozum olmazsa kavramayi degistirecegiz.

Yanıtlama zamanı:

Keçe değişimi sonrası 5000 km yapın tekrar titreme yapacaktır. Sonra kavramayı değiştirecekler. Keçe değişiminden sonra titreme yapmaz ise şanslı bir focus kullanıcısınız. [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

:) insallah soner bey temennimiz o. Olmadi kavrama degisecek

5000 km yi bulmadan satarim bunu. Focusun bu arizasi beni aractan soguttu. Sanirim bu focuslarin bir kisminda var. Basusta powershifti yerden yere vuruyor. Ozellikle sanzumanin vitese hazirlama sesi tam bir facia. Hic bir aracta duymadigim ses. Ama hakkini vermek lazim arac cok seri ve keskin yerlerde yol tutusu cok iyi bir de bu ariza olmasa harika diyecegim ama diyemiyorum ;)

Yanıtlama zamanı:

:) insallah soner bey temennimiz o. Olmadi kavrama degisecek

5000 km yi bulmadan satarim bunu. Focusun bu arizasi beni aractan soguttu. Sanirim bu focuslarin bir kisminda var. Basusta powershifti yerden yere vuruyor. Ozellikle sanzumanin vitese hazirlama sesi tam bir facia. Hic bir aracta duymadigim ses. Ama hakkini vermek lazim arac cok seri ve keskin yerlerde yol tutusu cok iyi bir de bu ariza olmasa harika diyecegim ama diyemiyorum ;)

2015 yılında 3 adet yeni otomatik araç gelecek, onları denersiniz birde. Şuankinden farklı hepsi.

Yanıtlama zamanı:

Aslında şu da atlanmamalı PS lerin hepsi sıkıntılı değil...

Yanıtlama zamanı:

Bizler kısa çöpü çekenler olarak mağduruz. Aslında sikinti arıza olması değil, müşteriye olan tavrı insanın canını sıkıyor. Sen 50000 tl araba alıyorsun problemin giderilmesini istersin tabiki. Bu arıza bir benim aracımda olsa onada eyvallah, ama dünya çapında yaygın bir arıza. Bunun giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben her zaman sölüyorum. Aracımdan çok memnunum, uzunyolda keyif alıyorum. Ama bir çözüm yoksa bir müşteri gider başka bir müşteri gelir.

Yanıtlama zamanı:

Bizler kısa çöpü çekenler olarak mağduruz. Aslında sikinti arıza olması değil, müşteriye olan tavrı insanın canını sıkıyor. Sen 50000 tl araba alıyorsun problemin giderilmesini istersin tabiki. Bu arıza bir benim aracımda olsa onada eyvallah, ama dünya çapında yaygın bir arıza. Bunun giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben her zaman sölüyorum. Aracımdan çok memnunum, uzunyolda keyif alıyorum. Ama bir çözüm yoksa bir müşteri gider başka bir müşteri gelir.

Soner, geçmiş olsun, umarım mağduriyetiniz istediğiniz gibi sonuçlanır,

Yanıtlama zamanı:

öpülmek kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin ben öyle yapıyorum :P

Yakup bey yenisini alırsınız diyor ama ben aracı sıfır 53 e aldım yenisini bir sordum 70 binliraları buluyor yani zevk hiç bitmeyecek gibi . 

Aydın Genç tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yaklasik 20 gun sonra keceler gelmis servise. Kece isi olmazsa kavramadan devam edecegiz :). Bu arada aractan iyice sogudum. Hedefim octavia 1.4 tsi dsg. Ilk isim araci satmak olacak sorun hallolursa.

Yanıtlama zamanı:

Aracimi bugun teslim aldi keceler degismisti. Araci teslim aldiktan yarim saat sonra titreme silkeleme sorunu yine nuksetti. Alip araci servise verecem. Ya sanzimani degistirsinler ya da bana parami iade etsinler. Ford Aldigima pisman oldum

Yanıtlama zamanı:

Aracimi bugun teslim aldi keceler degismisti. Araci teslim aldiktan yarim saat sonra titreme silkeleme sorunu yine nuksetti. Alip araci servise verecem. Ya sanzimani degistirsinler ya da bana parami iade etsinler. Ford Aldigima pisman oldum

Balatalari ve kavramayı değiştirecekler. Aracin yakıt sisteminde bir revizyon yapacaklar. Aracınız 1 litre fazla yakacak. Benim 8.4 olan ortalama 9.4 e çıktı. Tahminen aracın sanziman ile motor arasinda bir yazılım güncellemesi yapıldı. Daha bir problem ile karşılaşmadım. Sürmeye devam. ..
Yanıtlama zamanı:

hocam aracı bırakın ve teslim almayın, gerçekten bırakın servisin tam ortasına ve gidin. afedersiniz ne b.k yiyolarsa yapsınlar halletsinler. utanma sıkılmada yok adamlarda. 

sırf tırstığım için 5 yıl garanti yaptırdım, inşallah kullanmak zorunda kalmam. ama zehir gibi tırsıyorum birşey olacak diye. şu hanım bir kapsın şu araba işini, dakikasında manuele geçiyorum...

sizede çok geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:

5 ocak a randevu aldim. Arabanin anahtarini atip gidecem. Yine cozum olmazsa araci yakacam :) tabi ki saka. Inanin bu araci suan satmak istesem satarim ama alana yazik vicdanim el vermez. Cozum olmazsa mahkemeye basvuracagim. 5 ayda 3 kez ayni arizayi verdi. Basteknikere sikintinin kavramadan oldugunu anlattim ama once kece degissin dedi sanki deneme yanilma yapiyor gibi geldi bana. Bu sefer basteknikerin yanina gitmeyecegim direk bayi sahibinin yanina gidecegim bi tandik vasitasi ile insallah yapilmasi gerekenleri yaparlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.