Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yol Bilgisayarı Ekranı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. Arabamda ekteki fotoğraftaki gibi bir sorun oluştu. Araba çalışırken ekran bomboş. Dün bu şekildeydi sabah çalıştırdığımda düzelmişti fakat akşama doğru tekrar bu hale geldi. sigortayla ilgili olmadığını düşünüyorum. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Birde 3-4 gün önce ufak bir kaza atlattım, arkadan hafif bir darbe oldu. Onun etkisi olabilir mi? 

ksq03.jpg

Yanıtlama zamanı:

benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir..

mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi..

edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:)

edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:)

Abdullah Eroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cok sicakta da sapitiyor.. Kullandiklari LCD ekran cok dandik. 
Ekrandaki goruntu bir anda mi gidiyor yoksa siliklesip yavas yavasmi kayboluyor? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir.. mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi..   edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:) edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:)

Soğuk havalarda dediğiniz gibi oluyordu ama -1,  -2 dereceleri burada sıcak sayıyıyoruz :) Kışın en soğuk günlerinde bile (-30 ları gördüm) böyle olmamıştı.

Cok sicakta da sapitiyor.. Kullandiklari LCD ekran cok dandik.  Ekrandaki goruntu bir anda mi gidiyor yoksa siliklesip yavas yavasmi kayboluyor? 

Ekran yavaş yavaş değil birden silikleşiyor. Normal çalışıyor stop edip bir yere gittim geldiğimde bu halde buldum.

Yanıtlama zamanı:

Servise danıştınız mı ?

Ekranın değişmesi lazım bence.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servise danıştınız mı ?

Akşam üzeri servise gittim. Akü testi falan yapıldı, aküde sorun yok. Başka bir focusun ekranıyla değişti, sorun ekranda çıktı, usta tamirat  veya sizinde dediğiniz gibi değişim diyor. Yarın durumu netleştireceğiz. İlginiz için teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Aynısı arkadaşımın başına gelmişti. servis direk garantiden degiştirmisti.(hatırladıgım kadarıyla bakım yaparken kablosunu kopartmıslar oda kısa devre olmuş )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynısı arkadaşımın başına gelmişti. servis direk garantiden degiştirmisti.(hatırladıgım kadarıyla bakım yaparken kablosunu kopartmıslar oda kısa devre olmuş )

Maalesef garantim yok :(

Yanıtlama zamanı:

yapmaya geçmiş olsun ozaman...

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 04.03.2013 at 00:08, Özgür Arduç said:

Merhabalar. Arabamda ekteki fotoğraftaki gibi bir sorun oluştu. Araba çalışırken ekran bomboş. Dün bu şekildeydi sabah çalıştırdığımda düzelmişti fakat akşama doğru tekrar bu hale geldi. sigortayla ilgili olmadığını düşünüyorum. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Birde 3-4 gün önce ufak bir kaza atlattım, arkadan hafif bir darbe oldu. Onun etkisi olabilir mi? 

ksq03.jpg

özgür bey  sizin probleminiz gibi benim de arabamda aynı sıkıntı meydana geldi. acaba nasıl bir çözüm yolu izlediniz. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Birkaç elektronik ustası dolaştım. Kimi tamir edilmez dedi kimi tamir edilir dedi ama tamir edemedi. Ben de çıkma bir tane bulup değiştirdim. Şimdiye kadar da sorun çıkmadı. Düzgün çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:
özgür bey  sizin probleminiz gibi benim de arabamda aynı sıkıntı meydana geldi. acaba nasıl bir çözüm yolu izlediniz. 

Size ne lazım tam olarak gösterge paneli küçük ekranlardan ise bir dizel bir benzinli mevcut var elimde...

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Serdar yaman said:

Size ne lazım tam olarak gösterge paneli küçük ekranlardan ise bir dizel bir benzinli mevcut var elimde...

normalde ekran çalışıyor ama sanki temas sorunu var gibi arada gidiyor sonra geliyor. yani tamamen kararmış değil. ustaya götüreceğim bugün. eğer sorun ekranda çıkarsa sizinle iletişime geçerim. teşekkür ederim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.