Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153255 Merhabalar. Arabamda ekteki fotoğraftaki gibi bir sorun oluştu. Araba çalışırken ekran bomboş. Dün bu şekildeydi sabah çalıştırdığımda düzelmişti fakat akşama doğru tekrar bu hale geldi. sigortayla ilgili olmadığını düşünüyorum. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Birde 3-4 gün önce ufak bir kaza atlattım, arkadan hafif bir darbe oldu. Onun etkisi olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153256 kazanın etkisi olduğunu sanmam ya ekran bozulmuştur yada ekranı göstergeye bağlayan kablo. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153258 benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir.. mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi.. edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:) edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:) Mart 5, 201313 yıl Abdullah Eroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153260 Cok sicakta da sapitiyor.. Kullandiklari LCD ekran cok dandik. Ekrandaki goruntu bir anda mi gidiyor yoksa siliklesip yavas yavasmi kayboluyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl Yazar comment_153261 benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir.. mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi.. edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:) edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:) Soğuk havalarda dediğiniz gibi oluyordu ama -1, -2 dereceleri burada sıcak sayıyıyoruz Kışın en soğuk günlerinde bile (-30 ları gördüm) böyle olmamıştı. Cok sicakta da sapitiyor.. Kullandiklari LCD ekran cok dandik. Ekrandaki goruntu bir anda mi gidiyor yoksa siliklesip yavas yavasmi kayboluyor? Ekran yavaş yavaş değil birden silikleşiyor. Normal çalışıyor stop edip bir yere gittim geldiğimde bu halde buldum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153265 Evet çok soğuk ve yüksek ısıda tepkimeler veriyor...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153286 Servise danıştınız mı ? Ekranın değişmesi lazım bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl Yazar comment_153396 Servise danıştınız mı ? Akşam üzeri servise gittim. Akü testi falan yapıldı, aküde sorun yok. Başka bir focusun ekranıyla değişti, sorun ekranda çıktı, usta tamirat veya sizinde dediğiniz gibi değişim diyor. Yarın durumu netleştireceğiz. İlginiz için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154127 Aynısı arkadaşımın başına gelmişti. servis direk garantiden degiştirmisti.(hatırladıgım kadarıyla bakım yaparken kablosunu kopartmıslar oda kısa devre olmuş ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl Yazar comment_154166 Aynısı arkadaşımın başına gelmişti. servis direk garantiden degiştirmisti.(hatırladıgım kadarıyla bakım yaparken kablosunu kopartmıslar oda kısa devre olmuş ) Maalesef garantim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl comment_363099 On 04.03.2013 at 00:08, Özgür Arduç said: Merhabalar. Arabamda ekteki fotoğraftaki gibi bir sorun oluştu. Araba çalışırken ekran bomboş. Dün bu şekildeydi sabah çalıştırdığımda düzelmişti fakat akşama doğru tekrar bu hale geldi. sigortayla ilgili olmadığını düşünüyorum. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Birde 3-4 gün önce ufak bir kaza atlattım, arkadan hafif bir darbe oldu. Onun etkisi olabilir mi? özgür bey sizin probleminiz gibi benim de arabamda aynı sıkıntı meydana geldi. acaba nasıl bir çözüm yolu izlediniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl Yazar comment_363443 Birkaç elektronik ustası dolaştım. Kimi tamir edilmez dedi kimi tamir edilir dedi ama tamir edemedi. Ben de çıkma bir tane bulup değiştirdim. Şimdiye kadar da sorun çıkmadı. Düzgün çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl comment_363452 özgür bey sizin probleminiz gibi benim de arabamda aynı sıkıntı meydana geldi. acaba nasıl bir çözüm yolu izlediniz. Size ne lazım tam olarak gösterge paneli küçük ekranlardan ise bir dizel bir benzinli mevcut var elimde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201610 yıl comment_363470 8 saat önce, Serdar yaman said: Size ne lazım tam olarak gösterge paneli küçük ekranlardan ise bir dizel bir benzinli mevcut var elimde... normalde ekran çalışıyor ama sanki temas sorunu var gibi arada gidiyor sonra geliyor. yani tamamen kararmış değil. ustaya götüreceğim bugün. eğer sorun ekranda çıkarsa sizinle iletişime geçerim. teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın