Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201115 yıl comment_12087 Night Breaker ları focusu olan biri kısaara takmış "oh be" demişti aynı hevesle uzunlara taktı ama "eskisi daha iyiydi ışık saçma sapan dağılıyor" diyerek sökmüştü benim tavsiyem sislere 3000k dışında xenon takmayın kötü havalarda pişman olursunuz. Benim fikrimce merceksiz fara xenon takılmamalı -ki zaten cezası var- beyaz far ampulleri de önünü göstermez bence en iyisi normal fara devam Yanlış anlamayın ama avatarınızdaki farlar sanırım xenon Veya 5000k üzeri beyaz ampul Ekleme olarak şunu diyebilirim : Eğer sislere xenon takarsanız , yanınızda transparan sarı folyo bulundurun.Sis boyutu kadar kesin.Sisli havada sis farların üzerine emanetende olsa yapıştırın ve açın.Normal sarı yanacaktır ve işlevini gerçekleştircektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201115 yıl comment_12089 Bunu diyeceğinizi biliyordum onlar 8 ledli park ampulu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201115 yıl comment_12094 Bunu diyeceğinizi biliyordum onlar 8 ledli park ampulu bende tongaya düştüm desenize Aynı led'lerden bora'mdada vardı sanırım bendeki 4 ledli Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201115 yıl comment_12098 bende tongaya düştüm desenize Aynı led'lerden bora'mdada vardı sanırım bendeki 4 ledli Aman efendi estağfurullah ama güzel parlıyor Düzenleme: bu arada xenona sarı tranparan folyo çektiler yeşil oldu 4300k de olabilir ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201115 yıl comment_12126 Aman efendi estağfurullah ama güzel parlıyor Düzenleme: bu arada xenona sarı tranparan folyo çektiler yeşil oldu 4300k de olabilir ama mavi(8000k) sarı(folyo) karışımı fiziksel olarak zaten yeşil olur ama normal bi beyaz(4300k veya 5000k) değerinde xenon + sarı(folyo) : açık sarımtırak bi renk verecektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12371 C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu. Dünkü ilk izlenimim iyiydi görünüm ve kullanış olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12372 C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu. Dünkü ilk izlenimim iyiydi görünüm ve kullanış olarak. yağmurlu havada yorumunuzu bekliyorum Kör gibi gideceksiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12373 yağmurlu havada yorumunuzu bekliyorum Kör gibi gideceksiniz Bende merak ediyorum, o ihtimale karşı uzunları sarı ışıklı night breaker aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15510 C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu. Dünkü ilk izlenimim iyiydi görünüm ve kullanış olarak. H7 5000K nın fotoları? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl comment_19426 extra bi konu açmak istemedim buraya yazıyorum bugun sislerim için xenon siparişinde bulundum yarın elime geçer umarım.Öncelikle fiyatı ucuz olduğu için aldım normalde piyasa değeri 80-90 tl ben 60 liraya uygun gördüm ve aldım.Sisleri daha önceden hiç sökmedim ama yarın geldiğinde garajda kendim bağlamayı düşünüyorum umarım bi sorun olmaz fotoğraf çekip nasıl bağladığımı koyarım sis farlarının ön kapaklarını sökmeyi denedim bu akşam zorladı biraz umarım yarın sorun çıkarmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl comment_19427 Emre sabırsızlıkla bekilyoruz ona göre Eline sağlık Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl comment_19434 Night breakerların ömrü çok kısa oluyor, şimdiden almayı düşünen arkadaşlara söylemeliyim. Aldım 1 ay oldu,bakalım ne zaman mortu çekecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201114 yıl comment_19468 Aldım 1 ay oldu,bakalım ne zaman mortu çekecek. Benim sol patladı, yenisini taktım bakalım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın