Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sis farı hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Night Breaker ları focusu olan biri kısaara takmış "oh be" demişti aynı hevesle uzunlara taktı ama "eskisi daha iyiydi ışık saçma sapan dağılıyor" diyerek sökmüştü benim tavsiyem sislere 3000k dışında xenon takmayın kötü havalarda pişman olursunuz. Benim fikrimce merceksiz fara xenon takılmamalı -ki zaten cezası var- beyaz far ampulleri de önünü göstermez bence en iyisi normal fara devam ;)

Yanlış anlamayın ama avatarınızdaki farlar sanırım xenon :D Veya 5000k üzeri beyaz ampul :D

Ekleme olarak şunu diyebilirim : Eğer sislere xenon takarsanız , yanınızda transparan sarı folyo bulundurun.Sis boyutu kadar kesin.Sisli havada sis farların üzerine emanetende olsa yapıştırın ve açın.Normal sarı yanacaktır ve işlevini gerçekleştircektir ;)

Yanıtlama zamanı:

Bunu diyeceğinizi biliyordum :) onlar 8 ledli park ampulu :guitar:

Yanıtlama zamanı:

Bunu diyeceğinizi biliyordum :) onlar 8 ledli park ampulu :guitar:

bende tongaya düştüm desenize :) Aynı led'lerden bora'mdada vardı sanırım :D

bendeki 4 ledli :lol:

post-94-0-73567400-1308680995_thumb.jpg

Yanıtlama zamanı:

bende tongaya düştüm desenize :guitar: Aynı led'lerden bora'mdada vardı sanırım :lol:

bendeki 4 ledli :)

Aman efendi estağfurullah :) ama güzel parlıyor

Düzenleme: bu arada xenona sarı tranparan folyo çektiler yeşil oldu 4300k de olabilir ama

Yanıtlama zamanı:

Aman efendi estağfurullah :lol: ama güzel parlıyor

Düzenleme: bu arada xenona sarı tranparan folyo çektiler yeşil oldu 4300k de olabilir ama

mavi(8000k) sarı(folyo) karışımı fiziksel olarak zaten yeşil olur :guitar:

ama normal bi beyaz(4300k veya 5000k) değerinde xenon + sarı(folyo) : açık sarımtırak bi renk verecektir :)

Yanıtlama zamanı:

C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam :D kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu.

Dünkü ilk izlenimim iyiydi görünüm ve kullanış olarak.

Yanıtlama zamanı:

C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam :D kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu.

yağmurlu havada yorumunuzu bekliyorum :D Kör gibi gideceksiniz :D

Yanıtlama zamanı:

yağmurlu havada yorumunuzu bekliyorum :D Kör gibi gideceksiniz :D

Bende merak ediyorum, o ihtimale karşı uzunları sarı ışıklı night breaker aldım :D

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

C.tesi akşamdan beri sağ kısa farım yanmıyordu. Bende ne zamandır aklımda olanı dün hayata geçirdim bu vesileyle. İnş. pişman olmam :öp: kısalara Osram H7 Hyper White 5000K, uzunlarada Osram H1 Night Braker taktırdım. Parklarada onlara uygun ampül aldım. Hepsi 90 liraya mal oldu.

H7 5000K nın fotoları?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

extra bi konu açmak istemedim buraya yazıyorum :P bugun sislerim için xenon siparişinde bulundum yarın elime geçer umarım.Öncelikle fiyatı ucuz olduğu için aldım normalde piyasa değeri 80-90 tl ben 60 liraya uygun gördüm ve aldım.Sisleri daha önceden hiç sökmedim ama yarın geldiğinde garajda kendim bağlamayı düşünüyorum umarım bi sorun olmaz fotoğraf çekip nasıl bağladığımı koyarım :)

sis farlarının ön kapaklarını sökmeyi denedim bu akşam zorladı biraz :D umarım yarın sorun çıkarmaz

Yanıtlama zamanı:

Night breakerların ömrü çok kısa oluyor, şimdiden almayı düşünen arkadaşlara söylemeliyim.

Aldım :P 1 ay oldu,bakalım ne zaman mortu çekecek.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.