Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152781 Daha önce bagajdan su alan focus'um şimdi de önden su aldı. sağ ön döşemede şaşi numarasının olduğu yere tesadüfen elim değdi sonuç ön ve arka döşeme komple su altında resimleri çekemedim . üretilen focuslar içinde 1 tane sorunlu üretilmiş o da bana denk gelmiş sanırım bitmedi bu arabanın sorunları. aynı sorun 2 ve üstü tekrarlandığı için tüketici hakları gereği değişim hakkım doğuyormuş. ford'dan bu yönde talebim oldu .değişim olacağını sanmıyorum ama. pazartesi avukatla görüşüp yasal süreç başlatmaya niyetliyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152783 Hakkinizi arayin sonuna kadar para iadesine sicak bakmiyorlar ama degisime yanasabilirler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl Yazar comment_152785 Hakkinizi arayin sonuna kadar para iadesine sicak bakmiyorlar ama degisime yanasabilirler niyetim öyle sonuna kadar gidecem. çünkü bu arabadan gerçekten soğudum. para iadesi olmasada olur. ben sadece benım arabamın sorunlu olduğunu düşünüyorum . focus'u severek ve beğenerek aldım. ama bu sorunlar karşında fordun tutumu fikirlerimi değiştirebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152802 kötü şans gerçekten. Umarım herşey gönlünüzce olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152810 Önce sorununun ne olduğuna bakılmalı tabi ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152819 gerçekten can sıkıcı bir durum.umarım deişim konusunda iyi bir sonuç elde edersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl Yazar comment_152826 Önce sorununun ne olduğuna bakılmalı tabi ki. sorunun ne olduğu derken ? gerçekten can sıkıcı bir durum.umarım deişim konusunda iyi bir sonuç elde edersiniz. çok can sıkıcı hemde. ama kendi rızalarıyla değiştireceklerini sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl comment_152837 Geçmiş olsun ..Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201313 yıl Yazar comment_152838 Geçmiş olsun ..Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır........ teşekkürler. inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_152968 sorunun ne olduğu derken ? Araç nerden ve neden su alyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl Yazar comment_152972 Araç nerden ve neden su alyor. tam teşhis koyamadılar ,klima tahliyesinden, yada daha önceki su alan yerinden şüphe ediyorlar. su tuttuklarında gözle görünen birşey yokmuş. döşeme ve alt keçeler komple değişeceği ve ellerinde olmadığı için spariş verildi . o zaman tespit edilecek miş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın