Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201313 yıl comment_152409 Aracta şu an castrol 5 30 magnatec yağ bulunuyo araştırmalarım sonucunda sadece kafam karıştı mobil ve castrolcüler olmak üzere ikiye ayrılmış arkadaşlar castrole devam mı edeyim yoksa mobil mi alsam, 5 30 castrol edge tavsiye eder misiniz ? Herkese iyi geceler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152414 her iki markanın`da, 5w30 yağlarını kullanabilirsiniz.ikisi arasında pek fark yok.castrol edge isi iyi bir yağdır fakat günlük kullanılan otomobillerde deilde spor araçlar için tavsiye edilir.bana sorarsanız motorcraft kullanın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152418 Üreticinin belirlediği standartlara uyan tüm yağlar konulabilir. Bunun için el kitabına, yağ etiket bilgilerine ve buraya bakabilirsniz: Yağa gereğinden fazla önem atfedilmektedir. 5-30 olduktan sonra Castrol, Mobil, Opet, Motorcraft, FMY vb. olabilir (yazdığım tüm markalar yetkili servislerde kullanılmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Yazar comment_152478 Üreticinin belirlediği standartlara uyan tüm yağlar konulabilir. Bunun için el kitabına, yağ etiket bilgilerine ve buraya bakabilirsniz: Yağa gereğinden fazla önem atfedilmektedir. 5-30 olduktan sonra Castrol, Mobil, Opet, Motorcraft, FMY vb. olabilir (yazdığım tüm markalar yetkili servislerde kullanılmaktadır. Teşekkürler Cem bey saygılar Teşekkürler Serkan bey her iki markanın`da, 5w30 yağlarını kullanabilirsiniz.ikisi arasında pek fark yok.castrol edge isi iyi bir yağdır fakat günlük kullanılan otomobillerde deilde spor araçlar için tavsiye e dilir.bana sorarsanız motorcraft kullanın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152513 castrol edge sizin araca uygun değil castrol sitesinde yağ seçici var marka modeli girdiğinizde araca en uygun yağı buluyor bana sorarsanız magnatec 5w 30 a1 kullanın derim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın