Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201412 yıl comment_240881 Geçen sene kavşakta yaklaşık 30 km hızla giderken aniden önüme kartal çıktı ve ben daha frene basmadan city stop olayını istemedende yaşamış oldum. Araba aniden durdu ve dörtlüler yanmaya başladı ardından yol bilgisayarında uyarı vermeye başladı tabi gaza bastığımda hareket etmedi ama araba motoru kapattımı kapatmadımı hatırlamıyorum, (manuel olunca motor durmuştur diye tahmin ediyorum) hareket etmek için sadece ok tuşuna bastım. Tabi ara sıra arabayı test etmek için ani fren yapsamda hiç dörtlüler yanmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201412 yıl comment_240884 Test etmek isteyenler emniyet kemerini takıp (hep takılmalı o ayrı) direksiyonu sıkı tutup, SOL ayak ile frene basıp deneme yapabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201412 yıl comment_240888 Ben de deneyeyim diyoyorum hep. Ama ya boş yol olmuyor, ya da boş yol olunca aklıma gelmiyor Gerçi bizim donanım listesinde bu yoktu galiba. Esasen sadece yazılımsal bir konu, sonuçta ani fren destek sistemi var bizim araçlarda, bu sistemle birlikte dörtlüleri de yakabilir isteseler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242107 Kafam karıştı yanıyormu yanmıyormu focusta...benim bide peugeot 207 aracım var onda yanıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201412 yıl comment_242186 Opel de var ani frenlemede fren lambaları yanıp sönüyor.. daha önceki insigniamda bir kac kez olmuştu örnek video Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl comment_242393 2011 F2.5 kasa focusda bir kez denemek maksatla bir kez de gerçekten acil frenlemede yandı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın