Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201313 yıl comment_149722 Bazı zamanlar kumanda ile aracimi açınca iç aydınlatma yanmiyor. birkac kere kumanda ile kilitleyip acinca genelde duzeliyor. genelde bu sorunu gece karanlikken fark ediyorum. aydinlatma yanmayinca aracin herhangi bir kapsini acsamda yanmiyor. not: Tavandaki aydinlatma off dugmesi kapali Bu sorunla karsilaşan başka kimse varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165280 Merhabalar, Ben de aracı yeni aldım. Çok uğraşma fırsatım olmadı ancak, dün farkettim; yukardaki düğmeyle oynamama rağmen kapı açılınca iç aydınlatma yanmıyor. Herhalde ben bişeyleri yanlış yapıyorum dedim. Bu konuda fikri olan paylaşırsa memnun oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165286 Emin değilim: Yol Bilgisayarında - Aydınlatma Bölümünde - Ortam Işığı (Ambient light) bu bölümü bulun açık olsun. Yine olmuyorsa servis'e uğrayınız başka yapacağımız birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165290 arabayı ilk aldığımız gün bizimde yanmıyordu. sonradan oynadım tavandaki düğmelerle 5 dk falan bilmeden şans eseri yaptım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165309 Teşekkürler, Ben de oynamaya devam edeyim en iyisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165314 Tavandaki düğme off olunca yanmıyor sanırım; ya da kapı açıkken off ile kapatınca da yanmıyor olabilir... Bende de oldu bir kere, düğmeye bir kaç farklı kombinasyonda basınca düzeldi... Bir de bir soru; off düğmesi yanındaki düğme ne işe yarıyor, bilen var mı? Kitapçıkta yazmıyor; basınca da anlaşılmıyor ne yaptığı? ( Tabi bu kapı açıkken yanmamasını sağlayan düğme o da olabilir; bilinçsiz kullanıcıyım sanırsam azıcık... ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165316 Bendeki kullanım kılavuzunda epey detaylı anlatılmış. Düğmenin rengi o anki durumu açıklıyor, mesela kirmiziysa hiç yanma maviyse kapılar acikken yan gibi. Bende 4 düğme var öndeki 2 si on lambayı sag sol olarak yakıp söndürüyor. Arkadakilerden biri on/off kapıya göre yanma durumunu burdan ayarlamak gerekiyor. Digeride ihtiyac anında yakıp söndürmek için. Yakup yol bilgisayarindaki ambians aydınlatması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165320 Bende sadece 2 düğme var biri manuel açma kapama diğeri de sanırım kapı konumunu ayarlama düğmesi. Biraz uğraştım ikisi de yakmadı kapı açılınca. Mayıs 20, 201313 yıl ümit üstev tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165482 Arkadaşlar, Dün off yazan düğmeye tekrar iki kere bastım kapı açılınca yanmaya başladı. Anlayamadığım bir konfigürasyon var sanırım. Kumanda ile de ilgili olabilir. Sebebini net anlayabilirsem tekrar yazarım yada bilen varsa açıklarsa öğrenmiş oluruz. herkese teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20179 yıl comment_412327 Arkadaşlar günlerdir tuşların çalışmadığını farklı kombinasyonlar olduğunu düşünüyordum kutup başını bile söküp 5 dakika sonra tekrar bağladım Her iki lambayı da bir türlü Yakamadım sonra her iki tavanın lambasının da ampülünün yanmış olduğunu fark ettim 2 yeni ampul alıp yerlerine taktım Şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın