Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148903 Merhaba arkadaşlar. Bende 2011 Style var. Farlarım otomatikte. Merak ettiğim bir şey var: Sis farları diğer kısa farlardan bağımsız olarak yanıyor mu? Bende yanmıyor, bunun bir ayarı var mı? Bazı arabalarda bunun bağımsız olarak yandığını görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148905 Diğer marka araçlarda ben de rastladım ancak gerek daha önce kullandığım Fiestada gerekse şimdi kullandığım Focusta bağımsız yanmıyor. Yani bir sorun yok ortada, farlarla beraber yakabiliyorsunuz sadece. E malum sis farı, sisli zamanlarda kullanmak adına tasarlanmış. İhtiyaç yokken yakmamak zaten en doğrusu değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148908 Merhaba arkadaşlar. Bende 2011 Style var. Farlarım otomatikte. Merak ettiğim bir şey var: Sis farları diğer kısa farlardan bağımsız olarak yanıyor mu? Bende yanmıyor, bunun bir ayarı var mı? Bazı arabalarda bunun bağımsız olarak yandığını görüyorum. Manuel konumda sisleri yakmaya çalıştınız mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148910 Manuel konumda sisleri yakmaya çalıştınız mı ? Sisler sadece kısa farlar açıkken yanıyor. İbrahim bey kısalar kapalıyken de yanmasını istiyor sislerin. Ama bu mümkün görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148912 Sisler sadece kısa farlar açıkken yanıyor. İbrahim bey kısalar kapalıyken de yanmasını istiyor sislerin. Ama bu mümkün görünmüyor. Aynen olmuyorsa olmuyor ayarı yok.Bende emin değilim o yüzden sordum. Focus 2'de park ve sis yanıyor yani kısa farsız.O yüzden Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Solution comment_148915 Sisler parklar açıkken yanıyor. Otomatik konumdayken farlarınız yanmıyorsa sisleriniz asla yanmaz. Dediğim gibi sadece parklar yanarken sisleri yakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148952 Durduk yere arka sis lambalarını yakanları anlamıyorum. Benim gözümü alıyor. Yolda görürsem bende uzunları yakıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148956 Durduk yere arka sis lambalarını yakanları anlamıyorum. Benim gözümü alıyor. Yolda görürsem bende uzunları yakıyorum Anlamiyorlarda, selektor yapınca sürekli yavaşlıyor bazıları one geçince arka sisi açıp kapatıyorum yine kapatmıyorlar. Bu arada on sisler parklar acikken arkalar kısa far acikken açılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148965 Geçen son kasa passattan gördüm.. Birliğin çıkışında dubalar var manevra yapılarak çıkması gerekiyor araçların Passatın direksiyonunu çevirdiği tarafın sis farı yanıyordu ters yöne çevirince diğer sis farı yanıyordu bunun ne olduğunu bilen var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148966 Geçen son kasa passattan gördüm.. Birliğin çıkışında dubalar var manevra yapılarak çıkması gerekiyor araçların Passatın direksiyonunu çevirdiği tarafın sis farı yanıyordu ters yöne çevirince diğer sis farı yanıyordu bunun ne olduğunu bilen var mı ? köşe aydınlatması, bir çok araçta var artık. düşük hızda sinyal verince veya direksiyonu çevirince yanar. Focusta x paketteki farlarda farın içindeki ayrı bir reflektör ile bu işlem yapılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148986 Merhaba arkadaşlar. Bende 2011 Style var. Farlarım otomatikte. Merak ettiğim bir şey var: Sis farları diğer kısa farlardan bağımsız olarak yanıyor mu? Bende yanmıyor, bunun bir ayarı var mı? Bazı arabalarda bunun bağımsız olarak yandığını görüyorum. Fardan bağımsız yanan sis farı dediğiniz şey aslinda gunduz farı. VW eğer highline donanim almazsaniz(Ledli xenonlar) gunduz farlarini sis farinin oraya koymuşlar. Oda tabi farlardan bağimsiz yanan sis fari gibi duruyor ama değil. Olay bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın