Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl comment_221088 Aynı sorun benimde bagaj kapağımda var. abartmıyım ama bagaj kapağı sol tarafa doru kaymış gibi. sağ farın oradan neredeyse serçe parmağımın gireceği kadar boşluk var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl comment_221160 Arkadaşlar az önce servisten geldim. 10 dk. kadar uğraştı ve ayarladı usta. Şu an hizada bir problem yok. Tam istediğim gibi oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233817 Aynı sorun benimde bagaj kapağımda var. abartmıyım ama bagaj kapağı sol tarafa doru kaymış gibi. sağ farın oradan neredeyse serçe parmağımın gireceği kadar boşluk var. Bizde de aynı durum mevcut bir ayar şart, fark ettim ya artık her zaman gözüme çarpıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233911 Bizde de aynı durum mevcut bir ayar şart, fark ettim ya artık her zaman gözüme çarpıyor. Kaportacı arkadaşım çekici eline aldı,kapılara ikişer küt,küüt. Tamam artık her kapı ayarlı ve o güzel kapanma sesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234128 Kaportacı arkadaşım çekici eline aldı,kapılara ikişer küt,küüt. Tamam artık her kapı ayarlı ve o güzel kapanma sesi. Çekiç mi??? bir anahtar ayarıyla yapılması mümkün değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234137 Çekiç mi??? bir anahtar ayarıyla yapılması mümkün değil mi Anahtara elini sürdüğünü görmedim inan... Hem de araç daha 500 km civarıydı.:-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234186 Anahtara elini sürdüğünü görmedim inan... Hem de araç daha 500 km civarıydı.:-) peki o arabaya çekiçle vururken ne hissettiniz Nisan 3, 201412 yıl Ahmet Kara tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234310 peki o arabaya çekiçle vururken ne hissettiniz Daha araba yeniyken arka kapıyı kapatıyordu ve "bu kapıdan tok ses gelmiyor ve üstelik eğri" dedi. Ben de hani yeni bir şey alınca tatlısı yedirilir ya, onu söylüyor sandım. Çok güvendiğim bir arkadaşım ve işinin ehli bir kaporta ustası. Tatlı alacağımı söylerken o zaten işe girişmişti bile. Müdahale şansım yoktu, olsa da sanırım etmezdim zaten. Almanca 'da bir söz vardır:" im Augenblick". Yani göz açıp kapayana kadar oldu her şey, ben de şimdi zevkini çıkarıyorum. Nisan 3, 201412 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234318 Okurken bile ürperdim:):) neyse istediğiniz gibi olduysa geçmiş/ hayırlı olsun... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın