Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148867 Tüm Focus 3 sahiplerini ya şimdi ya da en kısa zamanda aracının yanına indirecek bi sıkıntımdan bahsedeyim.Aracımın arka kapılarını kapattığımda sağ arka kapı sol arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor.Yine buna benzer sol ön kapıyı açtığımda torpido gözünü kapağıyla torpido arasındaki boşluk nerdeyse bir parmak girecek kadar.Bunlara herhangi bir ayar yapılabiliniyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148869 Yapılabilitesi az da olsa var. How? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148870 How? Servis de kontrol edilmesi lazım neden olduğu, aklımda 2-3 sebep var.. Bastırdığınızda içeriye giriyor mu mesela dışarda gözüken ? O zaman fitillerde sorun olabilir Kilit kısmı oturmasına engel oluyor olabilir vs vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148871 Servis de kontrol edilmesi lazım neden olduğu, aklımda 2-3 sebep var.. Bastırdığınızda içeriye giriyor mu mesela dışarda gözüken ? O zaman fitillerde sorun olabilir Kilit kısmı oturmasına engel oluyor olabilir vs vs Bastırdığımda yerine oturuyor evet.Fitilleri şöyle elimle biraz bastırdım ama sonuç yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148873 Bastırdığımda yerine oturuyor evet.Fitilleri şöyle elimle biraz bastırdım ama sonuç yok. Bakım zamanında baktırırsınız, bu şekilde rüzgar sesi yapabilir araba yapılmasında fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148874 Bakım zamanında baktırırsınız, bu şekilde rüzgar sesi yapabilir araba yapılmasında fayda var. Bakımı bekleyelim o zaman. Şubat 8, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211394 Merhaba iyi günler ufuk bey özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için, konunun üstünden zaman geçmiş ama yinede size bir soru sormak istedim aracımı yeni aldım aracımın arka kapılarını kapattığımda sol arka kapı sağ arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor. Sizde aynı sorunla karşılaşmışsınız acaba bu sorunu düzelttire bildinizmi? servise bir türlü gidipte soramadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211396 Merhaba iyi günler ufuk bey özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için, konunun üstünden zaman geçmiş ama yinede size bir soru sormak istedim aracımı yeni aldım aracımın arka kapılarını kapattığımda sol arka kapı sağ arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor. Sizde aynı sorunla karşılaşmışsınız acaba bu sorunu düzelttire bildinizmi? servise bir türlü gidipte soramadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Maalesef pek mümkün değil servis belki biraz oynar ama eskisi gibi değil kapılar ayarı vs olmuyor. Üstünde tepinmek lazım yani zoraki olarak biraz oynanabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211398 Bu üretim hatasından kaynaklanan bi olaymı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl Yazar comment_211400 Benim eski aracımda kapının dilimi denir bilmiyorum ama kapıyı kapattığınız zaman kilitin oturduğu demiri ileri geri oynayarak düzeltmişlerdi.O ayarlanabilir bişey yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211404 Bu üretim hatasından kaynaklanan bi olaymı? Hata kelimesi doğru mu bilemem ama sürekli olabilen bir durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211409 Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim artık bende bi ara servise uğrayınca yaptırayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211414 Üretim hatası değilde, montajı yapanın dikkatsizliği kalite kontrolcunun umursamazlığı diyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_221000 Aynı sorun benim aracımın sol ön kapısında da var. Kapı çizgisi ile çamurluk çizgisinin aynı hizada olmadığını fark ettim. Kapıyı açıp elimle kontrol ettiğimde menteşe vidalarından birinin döndüğünü fark ettim. Elimle sıkmaya çalıştım fakat servise göstereceğim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın