Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kapı Ayarsızlığı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tüm Focus 3 sahiplerini ya şimdi ya da en kısa zamanda aracının yanına indirecek bi sıkıntımdan bahsedeyim.Aracımın arka kapılarını kapattığımda sağ arka kapı sol arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor.Yine buna benzer sol ön kapıyı açtığımda torpido gözünü kapağıyla torpido arasındaki boşluk nerdeyse bir parmak girecek kadar.Bunlara herhangi bir ayar yapılabiliniyor mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yapılabilitesi az da olsa var.

How?

Yanıtlama zamanı:
How?

Servis de :yeah: kontrol edilmesi lazım neden olduğu, aklımda 2-3 sebep var..

Bastırdığınızda içeriye giriyor mu mesela dışarda gözüken ?  O zaman fitillerde sorun olabilir Kilit kısmı oturmasına engel oluyor olabilir vs vs 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Servis de :yeah: kontrol edilmesi lazım neden olduğu, aklımda 2-3 sebep var..

Bastırdığınızda içeriye giriyor mu mesela dışarda gözüken ?  O zaman fitillerde sorun olabilir Kilit kısmı oturmasına engel oluyor olabilir vs vs 

Bastırdığımda yerine oturuyor evet.Fitilleri şöyle elimle biraz bastırdım ama sonuç yok.

Yanıtlama zamanı:
Bastırdığımda yerine oturuyor evet.Fitilleri şöyle elimle biraz bastırdım ama sonuç yok.

Bakım zamanında baktırırsınız, bu şekilde rüzgar sesi yapabilir araba yapılmasında fayda var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bakım zamanında baktırırsınız, bu şekilde rüzgar sesi yapabilir araba yapılmasında fayda var.

Bakımı bekleyelim o zaman.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba iyi günler ufuk bey özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için, konunun üstünden zaman geçmiş ama yinede size bir soru sormak istedim aracımı yeni aldım aracımın arka kapılarını kapattığımda sol arka kapı sağ arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor. Sizde aynı sorunla karşılaşmışsınız acaba bu sorunu düzelttire bildinizmi? servise bir türlü gidipte soramadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba iyi günler ufuk bey özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için, konunun üstünden zaman geçmiş ama yinede size bir soru sormak istedim aracımı yeni aldım aracımın arka kapılarını kapattığımda sol arka kapı sağ arka kapıya göre daha dışarıda kalıyor. Sizde aynı sorunla karşılaşmışsınız acaba bu sorunu düzelttire bildinizmi? servise bir türlü gidipte soramadım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Maalesef pek mümkün değil servis belki biraz oynar ama eskisi gibi değil kapılar ayarı vs olmuyor. Üstünde tepinmek lazım yani zoraki olarak biraz oynanabiliyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu üretim hatasından kaynaklanan bi olaymı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim eski aracımda kapının dilimi denir bilmiyorum ama kapıyı kapattığınız zaman kilitin oturduğu demiri ileri geri oynayarak düzeltmişlerdi.O ayarlanabilir bişey yani.

Yanıtlama zamanı:

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim artık bende bi ara servise uğrayınca yaptırayım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun benim aracımın sol ön kapısında da var. Kapı çizgisi ile çamurluk çizgisinin aynı hizada olmadığını fark ettim. Kapıyı açıp elimle kontrol ettiğimde menteşe vidalarından birinin döndüğünü fark ettim. Elimle sıkmaya çalıştım fakat servise göstereceğim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.