Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Arka Tampon Altı Türkiye'de Yok ???

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Onur bey, tampon ile ilgili yaşadığını olay üzerinden uzun zaman geçmiş ancak dün benzer bir sorun yaşadım. Otoparkta geri manevra yaparken arka tamponda ufak bir ezik oluşturdum. :)  Aracınızı yaptırdığınızda tampon değişti mi yoksa yukarıdaki resim tamponun tamir edilmesi sonucunda ortaya çıkan sonucu mu gösteriyor. Gayet başarılı geldi bana.

Yanıtlama zamanı:

autoking e yollayıp tamir ettiriyorlar, alt siyah uzatma 200 tl..tüm tampon boya dahil 1200-1400 civarı..parça boya ve kısmı tamir eğer uzatma değişmezse 200-350 tl

yukarıdakilere benzer olay bende de oldu, açtığım başlık var "bela geliyorum dedi"

arkadan motorsiklet çarptı; arka sağ alttan.

Yanıtlama zamanı:

açtığınız başlığı inceledim, sonuç süper. :)

tampon içinde görünmeyen parçalarda problem varmıydı.

sadece tampon tamiri ve alttaki siyah parça değişimi ile halloldu mu?

Yanıtlama zamanı:

açtığınız başlığı inceledim, sonuç süper. :)

tampon içinde görünmeyen parçalarda problem varmıydı.

sadece tampon tamiri ve alttaki siyah parça değişimi ile halloldu mu?

evet o bölgenin altı boş..ortadan vursaydı, zorda olsa güvenlik demir i var boydan boya, hafif eğilebilirdi, masraf artardı..

hiç problem olmadı, tampon sökülüncede gidip baktım, tamponu tutan tırnaklarda bile bir şey yoktu.

herkese geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

eğer verdiğim linkteki parça ise internette de varhttp://www.onlinefordyedekparca.com/U1082,174,focus-2011-br-arka-tampon-alt-lastik-br-bm51-17a894-bb-kaporta-bm51-17a894-bb.htm

Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhabalar aralık/2015 de arka tampondan çarptılar tampon ve alt eki boyandı ama alt ekinın boyası 10 gun once dokulmeye başladı boyanmamsı gereken bir parçamı bu değiştimek mi gerekiyor bilemedim. boyanın tamamen dokulmesini bekleyip, orjinaline mi dönse parça 210 tl 

çok mu evhamlıyım. abilerim bir fikir verirsebilirmisiniz.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, bektas ceylan said:

merhabalar aralık/2015 de arka tampondan çarptılar tampon ve alt eki boyandı ama alt ekinın boyası 10 gun once dokulmeye başladı boyanmamsı gereken bir parçamı bu değiştimek mi gerekiyor bilemedim. boyanın tamamen dokulmesini bekleyip, orjinaline mi dönse parça 210 tl 

Aracınız hb mi sedan mı?  Hb için beyaz renk orj ek @Mert Yürüyen de vardı. Hatta yanlış bilmiyorsam zetec hazır ek te var.

Yanıtlama zamanı:

sedan malesef

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, bektas ceylan said:

Alt eki normalde boyanmaması gereken bir parcadır. Boyamadan önce astar atmadılarsa problem yaratır dökülme yapar.

Orjinalinin 235 eşdeğerinin 65 tl fiyatı var.

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, ER-OL Otomotiv said:

Alt eki normalde boyanmaması gereken bir parcadır. Boyamadan önce astar atmadılarsa problem yaratır dökülme yapar.

Orjinalinin 235 eşdeğerinin 65 tl fiyatı var.

teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.