Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tüm Ankaralı Focus Severlere Duyurulur

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kaç saat dürüyor bu toplantı ya, beklemekten arka tarafım sandalyenin şeklini aldı :P :P

• Yanıt 75
  • Görüntüleme 12,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ver göndereyim adminim Brad Pitim hemen ))Yarın veririrm kargoya...Kanka Sanada gönderiimmi )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaa arkadaşlar kusura bakmayın Seçimde Sandık Başkanı oldum onun kursu varıdı birde işyerinde toplantı vardı Müdür şeetmiş çağırmış,o yüzden dönemedim...Yemekten sonra hemen yazacağım devamını....Geliyorum,bekleyin eccik...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nerde kalmıştık...Hah...Anadolu ajansının birilriyle röportaj yaptığını görünce hemen ilişiverdim kameramanın yanına..Elimde şarabım dinlemeye başladım...Talat Bey,otosan satış ve tanıtım müdürüymüş...Röportaj biterbitmez adamcağızı abluka altına aldım...Start-Stopu sordum,dizellerde lansman için gelenlerde olduğunu ancak bir sonrki partide satılacaklarda start-stop olmayacağını söyledi.Bunun nedenini japonydan tedarik sıkıntısına bağladı...Sony'yi sordum,MyTouchın geleceğini ancak aynen strt-stop gibi sony müzik çaların getirtilmesinde tedarik orunu olduğunu fakat bu konudaki yoğun talepleri değerlendirdiklerini söyledi...Kör nokta ve şerit takip sisteminin son çeyrekte geleceğini söyledi...Şu anda kesin olarak tek değişikliğin ise Ağustos ayından sonraki satılan Focuslarda İnce Stepne bulunacağını söyledi...Ben forumumuzdn bahsettim..Adminimiz Yakuptan bahsettim...Kendisi bu konuda çok hassas davrandıklarını ve artık fordun gelişimine katkı yapan intrnet sitelerine tanıtım davetlri yapacaklarını söyledi...İstanbuldaki tnıtım toplantısına Forumumuzun da davet edileceğini,bunun için benimle bağlantı kuracaklarını söyleyip mailimi aldı...Benle bağlantı kurdukları anda sayın adminlerimizi bilgilendireceğim.... :D

Yanıtlama zamanı:

Hobaaa :pray: Takım elbiselerini hazırladım ben :D

Bol bol arayabilirsiniz :kızgın:

Ama dediklerimiz çıktı değilmi?

-Tedarik sorunlu bir sony var karşımızda..

-Güvenlikler son çeyrek

-Mini stepne yine 2. parti siparişleri.

-My ford touch 2012 de geliyor. (3d navigasyonlu buna dikkat)

-Start-stop da çuvalladım! :D:D

Biz size mail atmıştık dedinmiydi ? Halen dönmediler..İst'da tanıtım acaba ne zaman olurmuş :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler rocker hocam, bu faydalı bilgiler ve tanıtım için.

Pm attım sana aldınmi, bu secim başkanlığı ile ilgili.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonra focus denemesine geçtik.Ben otomatik parkı ve aktif güvenlik sistemini denedim...Oldukça etkileyiciydi...Otomatik park çok güzel birşey,hiç kasılmadan arabayı parkediyorsunuz..Ama çok kullanılırmı bilmiyorum.Aktif güvenlik sistemi ise oldukça güzel bişi,farketmeden arkadan çarpmalardan kurtarıcı bişiii...Ha size arkadan çarparlarsa onu bilemem... :D

Yanıtlama zamanı:

işte rocker farkı......dönüşü muhteşem olacak demiştim.....onları silmiş boss ama teşekkürler acıklamaların için biz seni alır gelir diye bekliyorduk ama neyse........:D

Yanıtlama zamanı:

Şehir içi aktif güvenlik sistemi güzel bişey. Dün trafikte 15-20 km hızla dur kalk yapmaktan dalmışım bir an gidiyordum bir baktım önümde renault concorde 1.5 metre civarı vardı hemen bir fren yaptım dedim içimden keşke bi focus 3 üm olsada böyle anlarda beni kurtarsa :D ama yok abi işte bunla yetiniyoruz Allah'a şükürler olsun bu da yeter . Kör nokta da çok etkileyici bişey ama otomatik parkı herkes kullanır mı bilemeyeceğim :)

Yanıtlama zamanı:

işte rocker farkı......dönüşü muhteşem olacak demiştim.....onları silmiş boss ama teşekkürler acıklamaların için biz seni alır gelir diye bekliyorduk ama neyse........:D

Nereyi silmisim ?

Silme yok :)

Yanıtlama zamanı:

dostum silmedeinmi sen onları hani atıp tutmuştum..focus ecobosst alıp gelir bu alın leynnnnnnnnn işte falan onları konu geçtiği için kaldırdım dedin ya......:D

not birazda gülelimi okuyun gerçek bir olay asadım bugün......

Yanıtlama zamanı:

dostum silmedeinmi sen onları hani atıp tutmuştum..focus ecobosst alıp gelir bu alın leynnnnnnnnn işte falan onları konu geçtiği için kaldırdım dedin ya......:D

not birazda gülelimi okuyun gerçek bir olay asadım bugün......

Silmedim tabi ki :)

Sohbet kismiydi galiba. Geride kalmıştır ya da burada geride

Yanıtlama zamanı:

yok baktım şimdi...........silinmiş o kısımlar......

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.