Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141428 arkadaslar selamlar, 2010 model ford focus aracım ocak ayında muayeneye girecek, merak ettiğim bir konu var? aracımın on iki lastiği kış lastiği arka lastikler normal lastik. bu muayenede sorun oluyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141429 Eğer ki kabak degiller ise sorun cikmayacaktir. Sorun olmaz yani.olmamali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141432 arkadaslar selamlar, 2010 model ford focus aracım ocak ayında muayeneye girecek, merak ettiğim bir konu var? aracımın on iki lastiği kış lastiği arka lastikler normal lastik. bu muayenede sorun oluyormu? Muayenede hafif kusurlu sayarlar diye düşünüyorum, ama ilk karlı buzlu yolda sorun olma ihtimali yüksek, ön tutar, arka kayar! Ben muayene yetkilisi olsam geçirmem mesela Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141436 Farklı lastik markaları nedeniyle araç muayeneden kalıyormuş! Doğru mu ? Yanlış, TÜVTURK Araç Muayenesi’nde lastiklerin diş derinliği kontrol edilir, 1.6 mm altında ise araç muayeden kalır. Lastik desenlerinin farklı olması “Ağır Kusur” değildir. Lastiklerin durumu kontrol edilir; lastiklerde araç güvenliğini tehlikeye atacak yıpranma, patlama, hasar var ise “Ağır Kusur” olarak muayene raporu tutulur. Bana ve Cem abiye göre ön ile arkanın farklı olması araç güvenliğini tehlikeye atıyor ancak oradaki görevliye göre atmayabilir. Kesin bir şey söylenemese de hafif kusurlar geçirme ihtimalleri yüksek bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141472 tuvturk için lastiğin kışlık veya yazlık olması sorun teşkil etmiyor,tuvturk için esas önemli olan lastik diş derinliklerinin kışlık ve yazlık olarak belirtilen toleranslar dahilinde olması Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141485 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Sigorta, Kasko, MTV, Ceza ve Muayene " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın