Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Trend Aracına Ön Sis Farını Yetkili Servisinde Orjinal Olacak Şekilde Taktırabilen Var Mı??

Featured Replies

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 25,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Focus için 6 farklı far anahtarı görünüyor.  Ön sis farı var-yok, reosta var-yok, otomatik far yükseklik var-yok vs...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Neler yapıldığı anlatılsa daha faydalı olurdu

• Mahmut Akıllı
    Mahmut Akıllı

Hiçbir arıza lambası yok tablonda da sis lambası işareti yanıyor fotoğraf atacam birazdan sisler xenon park lambaları beyaz ampül oldu güzel takım oldular tampon sökülmedi. şunun neyine serviste

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Focus için 6 farklı far anahtarı görünüyor.  Ön sis farı var-yok, reosta var-yok, otomatik far yükseklik var-yok vs...

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şimdi sis farını alıp direk elektrikçiye taktırıyoruz ve çalışıyor mu?

Eğer sadece soket takmaylaysa ben takarım :)

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ben bugün sis far çerçevesi sipariş ettim.  çerçevenin yanında 2 adet sis farı da gelecek. çerçeveleri kendim değiştirebilirim de lambaları kendim değiştirebilirmiyim. daha öncelerden hiç kendisi yapan oldumu sis farı ampülü değiştirme işini

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
6 Aralık 2016 - 15:30 tarihinde, Halil Zengin yazdı:

Arkadaşlar ben bugün sis far çerçevesi sipariş ettim.  çerçevenin yanında 2 adet sis farı da gelecek. çerçeveleri kendim değiştirebilirim de lambaları kendim değiştirebilirmiyim. daha öncelerden hiç kendisi yapan oldumu sis farı ampülü değiştirme işini

--2 dakika sonra eklendi--

HocaM bende de trend sedan var sis farı seti + far anahtarı alsam yeterli mi başka bi olayı var mı bu işin teşekkürler şimdiden aracım 2012 model

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Abdurrahim K. yazdı:

--2 dakika sonra eklendi--

HocaM bende de trend sedan var sis farı seti + far anahtarı alsam yeterli mi başka bi olayı var mı bu işin teşekkürler şimdiden aracım 2012 model

sis farı seti alacaksınız far anahtarı tesisat varsa işlem tamamdır yoksa birde tesisat çektirceksiniz ...

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

sis farı seti alacaksınız far anahtarı tesisat varsa işlem tamamdır yoksa birde tesisat çektirceksiniz ...

Tesisat konusunda focus 3 ler de var diye duymuştum ama hayırlısı inş doğru bilgidir. Cevabınız için teşekkür ederim . Burdan sonrası bende o zaman ?

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 2012 focus 3 trend arabamın sol ön sis farı kapağını açtığımda azcık yukarda soket gibi bişey gördm ama tam olarak ne bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz.

IMG_3836.PNG

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.