Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300563 Focus için 6 farklı far anahtarı görünüyor. Ön sis farı var-yok, reosta var-yok, otomatik far yükseklik var-yok vs... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353948 Şimdi sis farını alıp direk elektrikçiye taktırıyoruz ve çalışıyor mu? Eğer sadece soket takmaylaysa ben takarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl comment_393339 Arkadaşlar ben bugün sis far çerçevesi sipariş ettim. çerçevenin yanında 2 adet sis farı da gelecek. çerçeveleri kendim değiştirebilirim de lambaları kendim değiştirebilirmiyim. daha öncelerden hiç kendisi yapan oldumu sis farı ampülü değiştirme işini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399306 6 Aralık 2016 - 15:30 tarihinde, Halil Zengin yazdı: Arkadaşlar ben bugün sis far çerçevesi sipariş ettim. çerçevenin yanında 2 adet sis farı da gelecek. çerçeveleri kendim değiştirebilirim de lambaları kendim değiştirebilirmiyim. daha öncelerden hiç kendisi yapan oldumu sis farı ampülü değiştirme işini --2 dakika sonra eklendi-- HocaM bende de trend sedan var sis farı seti + far anahtarı alsam yeterli mi başka bi olayı var mı bu işin teşekkürler şimdiden aracım 2012 model Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399310 Şimdi, Abdurrahim K. yazdı: --2 dakika sonra eklendi-- HocaM bende de trend sedan var sis farı seti + far anahtarı alsam yeterli mi başka bi olayı var mı bu işin teşekkürler şimdiden aracım 2012 model sis farı seti alacaksınız far anahtarı tesisat varsa işlem tamamdır yoksa birde tesisat çektirceksiniz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399359 24 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: sis farı seti alacaksınız far anahtarı tesisat varsa işlem tamamdır yoksa birde tesisat çektirceksiniz ... Tesisat konusunda focus 3 ler de var diye duymuştum ama hayırlısı inş doğru bilgidir. Cevabınız için teşekkür ederim . Burdan sonrası bende o zaman ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399364 Konuyu ve içindeki diğer bilgileri okuyor muyuz? Zaten yazıyor her şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419850 Arkadaşlar 2012 focus 3 trend arabamın sol ön sis farı kapağını açtığımda azcık yukarda soket gibi bişey gördm ama tam olarak ne bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın