Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201213 yıl Yazar comment_140403 Bencede.... seçme hakkı tanımadılar veya opsiyon olarak koyabilirlerdi.Ancak X paket alırsanız yarı deri kombinasyonlu oluyormuş.X paketin fiyatıda 5.000 küsür Tl.Ben X paketin içindekilerin hepsini istemiyorum ama koltuk döşeme seçeneğini deri veya kombinasyon olarak sunsalardı ben tercih edebilirdim.Belki çoğu arkadaşımda X paketin tamamını almak yerine sadece bu seçenekleri alabilirlerdi.Bence tamamen ticari. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201313 yıl comment_142050 Malesef aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar, En ufak su damlasında leke oluyor ve koltukların üzeri sudan dolayı dalga dalga leke olmuş durumda, en kısa sürede aracımı oto kuaföre götüreceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201313 yıl comment_161086 En Ufak Su Bile Temas Etse Leke Kalıyor Resmen Sinirlerimi Bozmaya Başladı Bu İş,Yazın Bakacam Deri Döşemelerine Eğer Kafama Yatarsa Döşetecem,Kapılar Kople Siyah Olsa Kolay Renk Seçmekte Alt Kısımlarda Krem Renk Olduğunda Umarım Uyum Sorunu Yaşamam Olmadı Satacam Artık Var Mı Başka Çözüm Üreten Style Focus U Olup... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201313 yıl comment_161095 Fabrikadan gelen koltuk poşetlerini sökmediğim için şu an böyle şikayetlerim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199175 2013 titanium smart paket tdci sedan aracımi 28 ekim de aldım . 2 yıl önce 2006 ghia tdci kullandim. Onda ki siyah kadife koltukların kalitesinin yarısı bugünkü aracimda yok sürücü koltuğunda ki cep yok, sürücü koltuğundaki elektrikli yükseklik ayarı yok, arka koltuk da ki bardaklik kol dayama da ki kapaklı göz yok, elbette eklediği şey çok ama eksiltdikleride maalesef çok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199178 2013 titanium smart paket tdci sedan aracımi 28 ekim de aldım . 2 yıl önce 2006 ghia tdci kullandim. Onda ki siyah kadife koltukların kalitesinin yarısı bugünkü aracimda yok sürücü koltuğunda ki cep yok, sürücü koltuğundaki elektrikli yükseklik ayarı yok, arka koltuk da ki bardaklik kol dayama da ki kapaklı göz yok, elbette eklediği şey çok ama eksiltdikleride maalesef çok.. Kadife kumaş artık yok ayrıca kaliteli ile pek alakasız bunlar ikiside farklı malzeme ikisinde yeri ayrı..Kullanım kolaylıkları farklı Elektrikli yükseklik ayarı x paket ile sunulmakta. Kol Dayamada kapaklı göz derken ? F2 makyajsız versiyonda kol dayamanın içinde nerdeyse yer yok kapak olsa ne olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199181 Su damladıktan sonra leke bırakabilir kuruduktan sonra aynı leke devam ediyorsa o dökülen su değil başka bi sıvıdır bende de aynısı oldu su leke bırakıyor araçlarına kılıf almayı düşünen arkadaş varsa http://www.ankaraotodoseme.com/ a baksın bence.ilker bey sahibi. ben aldım. özel dikim focuslar için 2-3 model şeçeneğide var. çok kaliteli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201312 yıl comment_200135 Kadife kumaş artık yok ayrıca kaliteli ile pek alakasız bunlar ikiside farklı malzeme ikisinde yeri ayrı..Kullanım kolaylıkları farklı Elektrikli yükseklik ayarı x paket ile sunulmakta. Kol Dayamada kapaklı göz derken ? F2 makyajsız versiyonda kol dayamanın içinde nerdeyse yer yok kapak olsa ne olur Telefondan bicok şeyi beceremedik arka koltuk arasındaki koldayama kapaklı idi biseyler koyabilecek kadar göz vardı kadife kumaş da inanın tozu lekeyi daha az belli ediyordu bana göre silmesi de biraz daha kolaydı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206950 Arkadaşlar bende aynı sorun yaşıyorum. Size bir fotoğraf paylaşmak istiyorum. Ayrıca şoför koltuğunda kıçırdama var. Bu sorun herkeste var mı? Yada düzeltilebilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206953 Arkadaşlar bende aynı sorun yaşıyorum. Size bir fotoğraf paylaşmak istiyorum. Ayrıca şoför koltuğunda kıçırdama var. Bu sorun herkeste var mı? Yada düzeltilebilir mi ? Hocam bu koltuğun kirli olmasından kaynaklanıyordu. En azından öyle konuşulmuştu. Siz bir iç detaylı temizlik yaptırın daha sonra olmaz. Gıcırdama için servise gidin hallederler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206957 Ayrıca şoför koltuğunda kıçırdama var. Bu sorun herkeste var mı? Yada düzeltilebilir mi ? Çözülemeyen sorun olmaz, arka koltuğun oturduğu bir demir var aç kapa yaparken görürsünüz yukarda o kısmı yağlayın veya bi selpak ile sarın gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl comment_207354 Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl comment_209733 Peki piyasada koltuk temizleme ürünleri var. Önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl comment_209751 Peki piyasada koltuk temizleme ürünleri var. Önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Temizlik kategorisine bakabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın