Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus 3 Koltuk Kalitesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bencede.... seçme hakkı tanımadılar veya opsiyon olarak koyabilirlerdi.Ancak X paket alırsanız yarı deri kombinasyonlu oluyormuş.X paketin fiyatıda 5.000 küsür Tl.Ben X paketin içindekilerin hepsini istemiyorum ama koltuk döşeme seçeneğini deri veya kombinasyon olarak sunsalardı ben tercih edebilirdim.Belki çoğu arkadaşımda X paketin tamamını almak yerine sadece bu seçenekleri alabilirlerdi.Bence tamamen ticari.

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 43
  • Görüntüleme 22,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Su leke yapar evet,nedeni şu,koltuklara zamanla toz birikir,bu tozlar döşemede birikir..Su döküldüğü zamanda o tozlar sanki toprağa su dökülmüş gibi çamurumsu bir madde haline gelir ve döşemede leke y

• Su, leke mi bırakıyor? Bir sıvı sanırım ? Su leke bırakmıyor çünkü. Ayrıca kaliteden beklentiniz nedir mesela ? Leke'nin çıkmaması mı ? Temizlik ürünleri tavsiye ederim. Yeni nesil kumaşlar

• 2005 ghiadakinden kalitesiz olduğu aşikar.

Yanıtlama zamanı:

Malesef aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar, En ufak su damlasında leke oluyor ve koltukların üzeri sudan dolayı dalga dalga leke olmuş durumda, en kısa sürede aracımı oto kuaföre götüreceğim. 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

En Ufak Su Bile Temas Etse Leke Kalıyor Resmen Sinirlerimi Bozmaya Başladı Bu İş,Yazın Bakacam Deri Döşemelerine Eğer Kafama Yatarsa Döşetecem,Kapılar Kople Siyah Olsa Kolay Renk Seçmekte Alt Kısımlarda Krem Renk Olduğunda Umarım Uyum Sorunu Yaşamam Olmadı Satacam Artık :mad: Var Mı Başka Çözüm Üreten Style Focus U Olup...

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2013 titanium smart paket tdci sedan aracımi 28 ekim de aldım . 2 yıl önce 2006 ghia tdci kullandim. Onda ki siyah kadife koltukların kalitesinin yarısı bugünkü aracimda yok sürücü koltuğunda ki cep yok, sürücü koltuğundaki elektrikli yükseklik ayarı yok, arka koltuk da ki bardaklik kol dayama da ki kapaklı göz yok, elbette eklediği şey çok ama eksiltdikleride maalesef çok..

Yanıtlama zamanı:

2013 titanium smart paket tdci sedan aracımi 28 ekim de aldım . 2 yıl önce 2006 ghia tdci kullandim. Onda ki siyah kadife koltukların kalitesinin yarısı bugünkü aracimda yok sürücü koltuğunda ki cep yok, sürücü koltuğundaki elektrikli yükseklik ayarı yok, arka koltuk da ki bardaklik kol dayama da ki kapaklı göz yok, elbette eklediği şey çok ama eksiltdikleride maalesef çok..

Kadife kumaş artık yok ayrıca kaliteli ile pek alakasız bunlar ikiside farklı malzeme ikisinde yeri ayrı..Kullanım kolaylıkları farklı

Elektrikli yükseklik ayarı x paket ile sunulmakta.

Kol Dayamada kapaklı göz derken ? F2 makyajsız versiyonda kol dayamanın içinde nerdeyse yer yok kapak olsa ne olur :D 

Yanıtlama zamanı:

Su damladıktan sonra leke bırakabilir kuruduktan sonra aynı leke devam ediyorsa o dökülen su değil başka bi sıvıdır :)

bende de aynısı oldu su leke bırakıyor

araçlarına kılıf almayı düşünen arkadaş varsa http://www.ankaraotodoseme.com/ a baksın bence.ilker bey sahibi. ben aldım. özel dikim focuslar için 2-3 model şeçeneğide var. çok kaliteli.

Yanıtlama zamanı:

Kadife kumaş artık yok ayrıca kaliteli ile pek alakasız bunlar ikiside farklı malzeme ikisinde yeri ayrı..Kullanım kolaylıkları farklı

Elektrikli yükseklik ayarı x paket ile sunulmakta.

Kol Dayamada kapaklı göz derken ? F2 makyajsız versiyonda kol dayamanın içinde nerdeyse yer yok kapak olsa ne olur :D

Telefondan bicok şeyi beceremedik :) arka koltuk arasındaki koldayama kapaklı idi biseyler koyabilecek kadar göz vardı kadife kumaş da inanın tozu lekeyi daha az belli ediyordu bana göre silmesi de biraz daha kolaydı :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bende aynı sorun yaşıyorum. Size bir fotoğraf paylaşmak istiyorum.

vu5cn.jpg

Ayrıca şoför koltuğunda kıçırdama var. Bu sorun herkeste var mı? Yada düzeltilebilir mi ?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bende aynı sorun yaşıyorum. Size bir fotoğraf paylaşmak istiyorum.

Ayrıca şoför koltuğunda kıçırdama var. Bu sorun herkeste var mı? Yada düzeltilebilir mi ?

Hocam bu koltuğun kirli olmasından kaynaklanıyordu. En azından öyle konuşulmuştu. Siz bir iç detaylı temizlik yaptırın daha sonra olmaz. Gıcırdama için servise gidin hallederler.

Yanıtlama zamanı:

Çözülemeyen sorun olmaz, arka koltuğun oturduğu bir demir var aç kapa yaparken görürsünüz yukarda o kısmı yağlayın veya bi selpak ile sarın gelmez.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Peki piyasada koltuk temizleme ürünleri var. Önerebileceğiniz bir ürün var mı ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.