Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mercedes S 320 Long 1996 Model

Featured Replies

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 12,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Canavarın motoru...

• Bu araca gereken ilgiyi göstermediğimi fark ettim. Bir ara kayınbirader kullanmıştı aynısını, 98 modeldi, 2000'in başlarında Ankara'da ödünç alıyordum bazen, trafik polisi göz ucu ile fark ettiğinde

• Eyyy maşallah.... Kurban için düşünürseniz 7 kişi girebiliriz... İyi sucuk çıkar ondan, foruma dağıtırız sevabına

Yanıtlama zamanı:

Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var

Ben kimin kullandığını bilmiyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım,

Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun.

Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse.

Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. :D

Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım,

Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun.

Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse.

Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. :D

Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var.

Teşekkür ederim ümit silgiler normal çalışıyor ters değil dediğin gibi o tok sesi alıp götürdü beni :) focus kenara gitti ilk günden buluşmaya kısmet diyelim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun Serdar'ım Allah kaza bela vermesin.

En baba arabayı almışsın babana :)

Teşekkür ederim Yusuf abi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fotoğraflarda silecekler sağdan sola değil de, soldan sağa siliyormuş gibi görünmüş. Bu yüzden merak ettim.

Ümit haklısın ya şimdi bizim minibüsle karşılaştırdım ters çalışıyor bu focusa alıştık diğerlerini unuttuk ya gözlemlemen süper heee :)

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yarım araba daha büyük :)

nuby5apy.jpg

anehy6y7.jpg

e4a7a9a9.jpg

anasa3u7.jpg

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun çok güzel araç kazasız, belasız, güle güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Araç on numara... İç çekimleri de ekle bekliyorum...

Sen bunla gel Diyarbekir'de havamızı basalım :D

teşekkür ederim kardeşim fotoları ekledim.. en kısa zamanda gelecem söz :D

edit:haraç keseceğimiz mekanları listele :D:smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.