Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139939 Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl Yazar comment_139953 Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var Ben kimin kullandığını bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_140002 Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım, Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun. Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse. Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140024 Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım, Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun. Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse. Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var. Teşekkür ederim ümit silgiler normal çalışıyor ters değil dediğin gibi o tok sesi alıp götürdü beni focus kenara gitti ilk günden buluşmaya kısmet diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140027 Hayırlı olsun Serdar'ım Allah kaza bela vermesin. En baba arabayı almışsın babana Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140042 Hayırlı olsun Serdar'ım Allah kaza bela vermesin. En baba arabayı almışsın babana Teşekkür ederim Yusuf abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140086 Fotoğraflarda silecekler sağdan sola değil de, soldan sağa siliyormuş gibi görünmüş. Bu yüzden merak ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140099 Fotoğraflarda silecekler sağdan sola değil de, soldan sağa siliyormuş gibi görünmüş. Bu yüzden merak ettim. Ümit haklısın ya şimdi bizim minibüsle karşılaştırdım ters çalışıyor bu focusa alıştık diğerlerini unuttuk ya gözlemlemen süper heee Aralık 21, 201213 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140109 Yarım araba daha büyük Aralık 21, 201213 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140112 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Araç on numara... İç çekimleri de ekle bekliyorum... Sen bunla gel Diyarbekir'de havamızı basalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140113 Hayırlı olsun çok güzel araç kazasız, belasız, güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140114 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Araç on numara... İç çekimleri de ekle bekliyorum... Sen bunla gel Diyarbekir'de havamızı basalım teşekkür ederim kardeşim fotoları ekledim.. en kısa zamanda gelecem söz edit:haraç keseceğimiz mekanları listele :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140117 O değil de bu arabadan iki oda bi salon çıkar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın