Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bagajı Su Aldı!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Olur böyle şeyler olur sıkmayın canınızı. İstanbul Doğuş plazada aracı aldım Eskişehir'e gelicem yola çıktım köprü trafiği malum o sıkışıklıkta dur kalk gidiyoruz bir ara dikiz aynasına baktım tır arkamdan geliyor ama vahim geliyor gaza bastım hemen ama kaçabileceğim yer yok o trafikte geldi daha alalı bir saat olmamış aracımın arkasından tampona girdi, bereket hareket halinde vurduda pek bişey olmamış yola devam dedik önemli bir hasar yok. Eskişehire geldim 1 hafta sonra park halinde duran araca yanından çıkan araç aynı yerden tamponu takmış çekmeye çalışıyor, işyerimin güvenlik kamerasından gördümde çıktım halen daha tamponu koparmaya çalışıyordu. 1 hafta sonra bu sefer hanım park edicem derken abisinin aracına yine aynı noktadan vurdu. En sonunda servisin yolunu tuttuk ve tampon değişti. Şuanda yine aynı yerden biri sürtmüş boyası çizilmiş napalım yani canımızı sıkmaya değmez olmayınca olmuyor :)

siz orayı bi okutun bence :muha:

Geçmiş olsun bu arada... :nazar:

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 13,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yav alırsın ford olursun lord,sonra bir bakarsın olmuşssun cort,sonra zaman geçer bu sefer bir bakarsın olmuşssun port,ondan sonra bağırsaklar port port olursun mort falan filan...Zorta da zurtada tak

• öncelikle bu konu yüzünden birilerinin canını sıktıysam kusura bakmayın. aracı teslim aldım 3 farklı noktadan su alıyormuş 1 i stop vidasının oradan diğerleri sac ek yerlerinden kaportacı eski bi ara

• İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almak

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almaktan korkmaya davet etmek de hatalı.

Evet belki bu şikayetlerin çözüm bulması için söylenmesi gereken biryer değil burası, farklı mercilere iletilmesi lazım ama eğer buraya focusclub olarak yazıyorsak, yaşadığımız sorun ve şikayetleri yazmak, çok ileri gitmeden serzenişlerimizi dile getirmek de çok doğal karşılanmalı diye düşünüyorum. Kimsenin de bu serzenişe tepki göstereceğini sanmıyorum, tepki koymanın da mantıksız olduğu kanaatindeyim.

öncelikle bir çözüm için bunu yazmadım sadece paylaşım ötesi yok . bu arabayı alırken eskiden beri sloganı vardı halk arasında alırsın ford olursun lord ,bende fordun kalitesine güvenrek aldım halen dahada aynı diyebilirim. yazdığım ufak bi serzenişti hakaret vsvs bişey yoktur. ve ayrıca hiç bir etkiden den tepkiden çekincemiz olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zart zort için dedim, herkes alıyor ama zart zort olduğunu düşünmüyorum.

Sorun veya sorularda zaten sıkıntı yok onun için var burası, kaldıki minimum 300 adet benzer sorun başlığı mevcut.

Açıklama yapmadan anlamanızı beklerdim..

Açıklama yapmadan anladığımı anlasadınız keşke

Yanıtlama zamanı:

öncelikle bir çözüm için bunu yazmadım sadece paylaşım ötesi yok . bu arabayı alırken eskiden beri sloganı vardı halk arasında alırsın ford olursun lord ,bende fordun kalitesine güvenrek aldım halen dahada aynı diyebilirim. yazdığım ufak bi serzenişti hakaret vsvs bişey yoktur. ve ayrıca hiç bir etkiden den tepkiden çekincemiz olmaz.

Hamit Bey,

Size hak vermiştim.. Ama şimdi benim iletime "etkiden de tepkiden de çekincemiz olmaz" şeklinde kabadayı ağzıyla cevap vermenin ne manası var? Kime ne katkısı oldu? Bu sizi çok mu cengaver yaptı? Lütfen bu tip tartışmalara girmeyelim..

Yanıtlama zamanı:

niye birilerin reno için zart zurt konuşurken olmuyorda ford için konuşulunca oluyor yönetim tepkisi anlamış değilim bence arkadaş haklı diyebilir zort da mortta...

Yanıtlama zamanı:

Hımmm, havada bir gerilim var nedense...

Ülkeyi Balkanlar üzerinden gelen manyetik yükü fazla kuru ve soğuk hava dalgası etkilemiş olmalı.

Sinir yapar böyle havalar, migrenler de azar mesela....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hamit Bey,

Size hak vermiştim.. Ama şimdi benim iletime "etkiden de tepkiden de çekincemiz olmaz" şeklinde kabadayı ağzıyla cevap vermenin ne manası var? Kime ne katkısı oldu? Bu sizi çok mu cengaver yaptı? Lütfen bu tip tartışmalara girmeyelim..

kesinlikle yanlış anladın bana hak verdiğinizi gördüm yazdığımda sizinkini destekler nitelikte idi bi zort yazdım diye tepkiyle tehdit edilmek diye yazdınız ya ona cevaptı o size. biz zort kelimesi nerelere geldi sanal ortamlarda sizin deyimizle kabadayılık vsvs yapmak bana göre değildir.yanlış aksettirdiysem kusura bakmayın.

Yanıtlama zamanı:

niye birilerin reno için zart zurt konuşurken olmuyorda ford için konuşulunca oluyor yönetim tepkisi anlamış değilim bence arkadaş haklı diyebilir zort da mortta...

Çünkü firma değil zort olan kişi alanlar :yeah: kapito

Yanıtlama zamanı:

sen yönetimsin diye hersöyleneni istedigin yerinden anlıyorsunda biz dötündenmi anlıyoz yani kapişşşşşşş

Yanıtlama zamanı:

Hımmm, havada bir gerilim var nedense...

Ülkeyi Balkanlar üzerinden gelen manyetik yükü fazla kuru ve soğuk hava dalgası etkilemiş olmalı.

Sinir yapar böyle havalar, migrenler de azar mesela....

Yok abi havadan civadan değil bu seferki... Dünyanın sonu geliyor ondan. Last four days.... :)

Yanıtlama zamanı:

git dersini çalış cengo sorup duruyor bitirmedimi okulu hep benimle ugrasıyorsun ona sorsana diyor şaşırt bizi yako....... ^_^

Yanıtlama zamanı:

Bende de var bu sıkıntı ama bendeki bagaj kapağını kaldırınca sağ taraf bagaj içi kaplamadan 7-8 damla su geliyor. Yakında göstereceğim servise..

Yanıtlama zamanı:

bak kıllandım şimdi bende aşağı inip bakiim bagaja yav.... :wacko:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.