Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139324 Olur böyle şeyler olur sıkmayın canınızı. İstanbul Doğuş plazada aracı aldım Eskişehir'e gelicem yola çıktım köprü trafiği malum o sıkışıklıkta dur kalk gidiyoruz bir ara dikiz aynasına baktım tır arkamdan geliyor ama vahim geliyor gaza bastım hemen ama kaçabileceğim yer yok o trafikte geldi daha alalı bir saat olmamış aracımın arkasından tampona girdi, bereket hareket halinde vurduda pek bişey olmamış yola devam dedik önemli bir hasar yok. Eskişehire geldim 1 hafta sonra park halinde duran araca yanından çıkan araç aynı yerden tamponu takmış çekmeye çalışıyor, işyerimin güvenlik kamerasından gördümde çıktım halen daha tamponu koparmaya çalışıyordu. 1 hafta sonra bu sefer hanım park edicem derken abisinin aracına yine aynı noktadan vurdu. En sonunda servisin yolunu tuttuk ve tampon değişti. Şuanda yine aynı yerden biri sürtmüş boyası çizilmiş napalım yani canımızı sıkmaya değmez olmayınca olmuyor siz orayı bi okutun bence Geçmiş olsun bu arada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl Yazar comment_139325 İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almaktan korkmaya davet etmek de hatalı. Evet belki bu şikayetlerin çözüm bulması için söylenmesi gereken biryer değil burası, farklı mercilere iletilmesi lazım ama eğer buraya focusclub olarak yazıyorsak, yaşadığımız sorun ve şikayetleri yazmak, çok ileri gitmeden serzenişlerimizi dile getirmek de çok doğal karşılanmalı diye düşünüyorum. Kimsenin de bu serzenişe tepki göstereceğini sanmıyorum, tepki koymanın da mantıksız olduğu kanaatindeyim. öncelikle bir çözüm için bunu yazmadım sadece paylaşım ötesi yok . bu arabayı alırken eskiden beri sloganı vardı halk arasında alırsın ford olursun lord ,bende fordun kalitesine güvenrek aldım halen dahada aynı diyebilirim. yazdığım ufak bi serzenişti hakaret vsvs bişey yoktur. ve ayrıca hiç bir etkiden den tepkiden çekincemiz olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl Yazar comment_139326 Zart zort için dedim, herkes alıyor ama zart zort olduğunu düşünmüyorum. Sorun veya sorularda zaten sıkıntı yok onun için var burası, kaldıki minimum 300 adet benzer sorun başlığı mevcut. Açıklama yapmadan anlamanızı beklerdim.. Açıklama yapmadan anladığımı anlasadınız keşke Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139331 öncelikle bir çözüm için bunu yazmadım sadece paylaşım ötesi yok . bu arabayı alırken eskiden beri sloganı vardı halk arasında alırsın ford olursun lord ,bende fordun kalitesine güvenrek aldım halen dahada aynı diyebilirim. yazdığım ufak bi serzenişti hakaret vsvs bişey yoktur. ve ayrıca hiç bir etkiden den tepkiden çekincemiz olmaz. Hamit Bey, Size hak vermiştim.. Ama şimdi benim iletime "etkiden de tepkiden de çekincemiz olmaz" şeklinde kabadayı ağzıyla cevap vermenin ne manası var? Kime ne katkısı oldu? Bu sizi çok mu cengaver yaptı? Lütfen bu tip tartışmalara girmeyelim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139332 niye birilerin reno için zart zurt konuşurken olmuyorda ford için konuşulunca oluyor yönetim tepkisi anlamış değilim bence arkadaş haklı diyebilir zort da mortta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139335 Hımmm, havada bir gerilim var nedense... Ülkeyi Balkanlar üzerinden gelen manyetik yükü fazla kuru ve soğuk hava dalgası etkilemiş olmalı. Sinir yapar böyle havalar, migrenler de azar mesela.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl Yazar comment_139339 Hamit Bey, Size hak vermiştim.. Ama şimdi benim iletime "etkiden de tepkiden de çekincemiz olmaz" şeklinde kabadayı ağzıyla cevap vermenin ne manası var? Kime ne katkısı oldu? Bu sizi çok mu cengaver yaptı? Lütfen bu tip tartışmalara girmeyelim.. kesinlikle yanlış anladın bana hak verdiğinizi gördüm yazdığımda sizinkini destekler nitelikte idi bi zort yazdım diye tepkiyle tehdit edilmek diye yazdınız ya ona cevaptı o size. biz zort kelimesi nerelere geldi sanal ortamlarda sizin deyimizle kabadayılık vsvs yapmak bana göre değildir.yanlış aksettirdiysem kusura bakmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139340 niye birilerin reno için zart zurt konuşurken olmuyorda ford için konuşulunca oluyor yönetim tepkisi anlamış değilim bence arkadaş haklı diyebilir zort da mortta... Çünkü firma değil zort olan kişi alanlar kapito Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139341 sen yönetimsin diye hersöyleneni istedigin yerinden anlıyorsunda biz dötündenmi anlıyoz yani kapişşşşşşş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139342 Hımmm, havada bir gerilim var nedense... Ülkeyi Balkanlar üzerinden gelen manyetik yükü fazla kuru ve soğuk hava dalgası etkilemiş olmalı. Sinir yapar böyle havalar, migrenler de azar mesela.... Yok abi havadan civadan değil bu seferki... Dünyanın sonu geliyor ondan. Last four days.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139343 sen yönetimsin diye hersöyleneni istedigin yerinden anlıyorsunda biz dötündenmi anlıyoz yani kapişşşşşşş Bilmem , öyle mi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139344 git dersini çalış cengo sorup duruyor bitirmedimi okulu hep benimle ugrasıyorsun ona sorsana diyor şaşırt bizi yako....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139345 git dersini çalış cengo sorup duruyor bitirmedimi okulu hep benimle ugrasıyorsun ona sorsana diyor şaşırt bizi yako....... 2.si bitiyormuş de Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139349 Bende de var bu sıkıntı ama bendeki bagaj kapağını kaldırınca sağ taraf bagaj içi kaplamadan 7-8 damla su geliyor. Yakında göstereceğim servise.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201213 yıl comment_139351 bak kıllandım şimdi bende aşağı inip bakiim bagaja yav.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın