Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Hb Stepnesiz Bagaj Halısı


semih yılmaz

Soru

Merhaba Arabamı sürekli şehir içinde kullanıyorum 2011 model olduğu için bagajda orjinal boy stepne var.Ben de şehir içinde stepne çok lazım olmaz diye stepneyi çıkardım bagaj baya genişledi. Hatta derinliği focus 2 ile aynı seviyeye geldi. Tek sıkıntı bagaj halısı küçük geldi. Focus 2 sedan bagaj halısı en olarak uydu ama boyu uzun geldi. Sanırım Focus 2 hb bagaj halısı tam uyar. Bu halıyı Kayseride nasıl temin edebilirim fikri olan var mı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Normalde bu şekilde araç ülkemize gelmiyor haliyle direk bulmanız imkansız gibi.

1- Ford servisinden özel istenerek

2- Ford parçalarını ithal eden özel şirketler ile görüşerek.

Kayseriden direkt olarak 1. seçenek yardımcı olur.

Bence böyle..

Yorum: Hiç gerek yok orjinale halıflex kestir koy daha iyi..Kirlenmez

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Altındaki köpükler çok büyük biliyorsunuz. Bu köpükleri Bora bey Evkur gibi bir yapı marketten temin etmişti, ya da aynı ölçülerde kestirmişti. Orjinal bagaj halısını da onun üzerine yerleştirdi. Seçeneklerden birisi bu.

Ancak yapılabilecek şeylerden bir diğeri bagaj ile aynı ölçülerde bir halıflex kestirip onun üzerine ince bir sunta ya da mdf (onların isimlerini çok bilemiyorum) ve son olarak da orjinal bagaj halısı. Ya da o suntayı halıflex ile kaplatırsanız daha şık olabilir. Boş kalan stepne havuzunu da ! (havuz gibi gerçekten ama, Kocaman) başka türlü değerlendirebilirsiniz. Örneğin lastik tamir kiti koyabilirsiniz oraya, olası üzücü bir durumda yardımcı olur.

Bu arada sunta gibi bir uygulama yapmaya karar verirseniz @Yusuf Çavuş, Kayseri de size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Hatırladığım kadarı ile mobilya gibi bir işle uğraşıyordu, ya da böyle bir işle uğraşan tanıdığı vardı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

focus 2 hb nin ki eğer olur diye düşünürseniz bence en iyisi focus 2 hb bagaj havuzu alın ,bagaj havuzunun temizlemeside kolay hem..bende kendi aracımın bagajını genişlettim yalnız bende ince boy stepne var .lastikçilerde satılıyor ,focuslarda orijınal sunulan ince stepneden birazcık daha ince ,stepneyide kayseriden aldım hatta ,sizde ince stepne alabilirsiniz bagajdaki bölmeye oluyor ince stepne yalnız ekstra olarak bir civata almanız ve stepneyi civata ile tutturan noktayı yanlardan biraz kesmeniz gerekiyor.birde lastik tamir kiti aldım aracımın lastiği yarılmadığı sürece ince boy stepneye de gerek duymam diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.