Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Eb Artık Daha Güçlü....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Malumunuz Mete beyinde tavsiyesiyle chip arayışını bugün sonlandırdım. Btgmaslak, superchips firması derman oldu... Videolar yakın zamanda gelecek... Ön bilgi olarak 4000 devrden sonra araca garip şeyler oluyor =) İlgili verilere btgmaslak yazarak google dan anasayfalarından ulaşabilirsiniz..Görüşmek üzere..

Türkiyedeki tek remapped Focus 1.0 hala bu sitede. :kıhkıh:

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 10,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben de bir iki kelam edeyim... Be sprintbooter kullanıyorum ve de çok memnunum genelde birinci kademede duruyor, gaz tepkimesi artıyor hissi veriyor ve araç kullanımı daha zevkli hale geliyor

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bulaşma bence, gerek var mı ? Türkiye'de güveneceğimiz birini bulalım önce

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

hocam neredeyse yakıt farkı yok biri 180 hp biri 125 hp ... bende aracıma yaptırmak istiyorum ama araştırmalarım ve yaptıran arkadaşlardan aldığım edindiğim bilgilerden çıkarak paylaşımda bulu

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı Olsuuun :D

Dyno Testleri Mevcut mu ? 140-150hp

250 tork felan olmuşsa mukemmel :D

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun ,

1.6 ecoboost alsaydınızya keşke yahu :)

3 silindir arabaya 140 hp fazla gelebilir ... dikkatli yormadan test edin ...

Yanıtlama zamanı:

3 silindir 200 ps 1.0 eb'de var

Yakın tarihte 1.0 150 ps araçlara eklenecek.. Yani 3 silindir no problem.Sayı ve isimlere takılmayın devir değişti teknoloji her geçen gün iyileşiyor.

Paylaşım için teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Öncesi sonrası videoları olsa mükemmel olurdu. Hayırlı olsun :)

142 beygir 236 nm tork

Yazılım olarak ben denenmiş, test edilmiş yazılım taraftarıyım onlar da henüz yok benim bildiğim motorun yeni olması sebebiyle.

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Firma şunu yazmış.

Ford Focus 1.0 ecoboost

Tarih: 24/11/2012

ÖNCESİ: 125HP / 200NM

Superchips+Sprint Booster

SONRASI: 142HP / 236NM

Bu da super.'in sunduğu grafik

İlgili başlığımız :

375690_387523937978634_1567613597_n.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun ama biraz aceleci davranmıssınız gibi geldi.Motor daha tam anlamıyla oturmuş ve uzun vade izlenimleri oluşmuş değilken çhip işine girmek bence bayağa riskli.Umarım üzülmessiniz.

Yanıtlama zamanı:

3 silindir 200 ps 1.0 eb'de var

varda silindirler aynı değildir heralde ?

Zaten ufak motor - maximum güç - minimal yakıt tasarrufu amacı ile yapılmış bir motorda silindir çapları ve uzunluğu az yaksın diye ufak koyduklarını tahmin ederek dikketli test etmesini önerdim ....

Yoksa 150 - 200 hp 1.0 motor isimde aynı ama bütün mekaniği farklıdır ... öyle değilmidir ?

Yanıtlama zamanı:

varda silindirler aynı değildir heralde ?

Zaten ufak motor - maximum güç - minimal yakıt tasarrufu amacı ile yapılmış bir motorda silindir çapları ve uzunluğu az yaksın diye ufak koyduklarını tahmin ederek dikketli test etmesini önerdim ....

Yoksa 150 - 200 hp 1.0 motor isimde aynı ama bütün mekaniği farklıdır ... öyle değilmidir ?

Tabi ki öyle,

Benim demek istediğim olmaz diye birşey yok. Emisyonu serbest bırak bak nasıl güç alıyor sizin arabanız.. En basiti bu..İlla silindir'e şuna buna takılmaya gerek yok.

Ayrıca silindirden önce bakılacak birçok detay var..

Yanıtlama zamanı:

3 silindir olması bişeyi değiştirmez ki yapılan uygulamanın bir zarar vereceğini düşünmüyorum artık öyle bi hal almış ki geçen sene ufak bi tuning mağazası var oraya uğradım adam scirocco 1.4 tsi'ın ECU'su ile oynuyordu hiç anlamadığı bilmediği halde kendi kendine oynayıp sonra deniyormuş tabi ne kadar doğru ne kadar verimli yapar bilemem ..

Bir de 1.0 eb 150bgler çıkarsa mekanik olarak çok bişeyin değişeceiğini sanmıyorum belki turbo üzerinde değişiklik yaparlar geri kalan herşey aynı olur

örneğin 2.0 tdi passat 140 ve 170 hp olarak üretildi mekanikleri aynı sadece yazılımlarının farklı olduğunu biliyorum..

Yanıtlama zamanı:

powershift şanzuman yoktur inşallah arkadaşın arabada ...

ama tekrarlıyorum keşke 1.6 ecoboost alsaydı , çokmu fiyat farkı var acaba ?

gerçi ben geçen sordum bir bayiye , artık özel siparişle geliyor , oda yeni donanımlarla filan 60 000 'e yakın fiyat ile birkaç ay beklemek lazım geliyor ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.