Kubilay TORUN Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 çok şık olmuş hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Önüne bak ya önüne 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Önüne bak ya önüne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Serdar bey, senin arabada city stop var mıydı? :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Serdar bey, senin arabada city stop var mıydı? :kıhkıh: Var olsa bile yoktur onda maraba o sonuç olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Var olsa bile yoktur onda maraba o sonuç olarak hadi ordan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Valla bendeki de bu daha takmadım ama bakalım taktıktan sonra resimleri eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 orjinalden vazgeçmem varsa yoksa orjınal olacak herşey yerli yerine oturuyor cünkü nereden aldın derseniz taaa dünyanın kanada arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 orjinalden vazgeçmem varsa yoksa orjınal olacak herşey yerli yerine oturuyor cünkü nereden aldın derseniz taaa dünyanın kanada arkadaşlar Kenan bey, söylediğiniz cihazı sitemizde 4-5 kişi aldı ve taktı bile hayırlı olsun takılırsanız yazarsınız. modifiye kısmında bulabilirsiniz detayları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 anladım yakup kardeş görüntü nasıl olacak bir fikrim bile yok bakacaz artık bu cihazda navigasyon yok sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 yakup arkadaşım ben göremedim aynısını link varmı sony takan var ama o sony tuşlu falan bendekinde tuş falan yok ekrandan mı kumanda edecez bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 yakup arkadaşım ben göremedim aynısını link varmı sony takan var ama o sony tuşlu falan bendekinde tuş falan yok ekrandan mı kumanda edecez bunu Sizin aldığınız ekran eğer hafıza kartı girişine sahip ise 5.0 inc'tir ve gerekli parçaları alırsanız gps'e sahip olursunuz eğer hafıza kartı yoksa 4.2 inc'tir gps'e sahip değildir.. Sony panel'e geçerseniz veya geçmezseniz her türlü çerçevenin de yenisi alınmalıdır.. Örnek başlıklardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 (düzenlendi) bendekinin ekranı büyük bayağı 7 veya 8 inç olabilir sanırım gps yok kart girişi yok anlayacağın çokta önemli değil. Ama benim gönderdiğim resimde 2 resim var sadece biri görünüyor diğerine kliklemek gerekiyor. sanırım 8 inç Kasım 18, 2012 Kenan Ak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 bendekinin ekranı büyük bayağı 7 veya 8 inç olabilir sanırım gps yok kart girişi yok anlayacağın çokta önemli değil. Touch Screen aldıysanız eğer 8.0 inc evet Yine çerçeve ve sony panel lazım kontrol konusunda sorun olmaz ama sync çalıştıramazsanız sadece bu ikisi ile yani görüntü olur ama fonksiyonellik olmaz. bunlar var değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap