Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Krom Mugen Cam Rüzgarlığı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ' e uygun krom çerçeveli mugen cam rüzgarlığı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben kararsız kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

blank.gif

OA_1844130.jpgblank.gifblank.gif

Yanıtlama zamanı:

Bu mugen rüzgarlıklar Honda civic haricine yakışmıyor bence...

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmus ama bu ruzgarlıklar çok ses yapıyor be... Sadece krom ust çitalar olsaymis iyiymiş..Bulamazmiyiz sadece ust çitalari acaba...

Focus 3 ' e uygun krom çerçeveli mugen cam rüzgarlığı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben kararsız kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

blank.gif

OA_1844130.jpgblank.gifblank.gif

Yanıtlama zamanı:

Fena gözükmüyor ama Boranın dediği gibi ses yapıyorsa pek kullanışlı değil...........

Yanıtlama zamanı:

Arka kelebek camındaki ruzgarlık ruzgarı icine alıp hem aerodinamiği bozar hemde sese neden olur.Obur camlardakilerde ıslık sesi benzeri ses yapar...Bu tur ek aparatlar orjinal olmadığı surece hep sıkıntı yaratır

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmus ama bu ruzgarlıklar çok ses yapıyor be... Sadece krom ust çitalar olsaymis iyiymiş..Bulamazmiyiz sadece ust çitalari acaba...

Aksesuarcılarda var abi nikelaj şerit yapışkanlar zaten bundaki de ona benzer bişey

Yanıtlama zamanı:

Bizim arabada var aynısı gayet memnunuz.Ses yapmıyor yani içeri rahatsızlık veren ses gelmiyor.Yağmurlu havalarda çok işe yarıyor ve bence güzel duruyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bizim arabada var aynısı gayet memnunuz.Ses yapmıyor yani içeri rahatsızlık veren ses gelmiyor.Yağmurlu havalarda çok işe yarıyor ve bence güzel duruyor.

Resimlerini paylaşırsan seviniriz.
Yanıtlama zamanı:

Resimlerini paylaşırsan seviniriz.

burdan bakabilirsiniz.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

benim focus ıı aracıma aldım ama uygulayamdım, bantı berbattı, bitürlü tutmadı, ileride sökerim diye silikonda yapmak istemyrm ne tavsiye edersiniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.