Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Galaxy Note 2 Inceleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Flip cover veya protective cover diye geçen orijinal ürünler var. Arka kapağı söküp kapak ve ön kapak olarak takılıyor. Güzel bir şey çizilsede atar yenisini alırsın.

Valla ben onlarada güvenmiyorum.En iyisi etrafını ve arkasını kaplayan kauçuk kaplamalar var telefonu biraz kalınlaştırıyor ama düşme durumlarında baya bir kurtarıcı oluyorki geçen gün abadan çıkarken sert şekilde betona düşürdüm sonuç hiçbirşey olmadı kabı sağolsun. :)

Ekran içide kaliteli bir film yapıştırdınmı olduda bitti :)

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 9,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eline sağlık, teşekkür ederiz. Konu'da ismim geçmiş cevap vereyim, iOS gerekeni düşünür siz rahat olun

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eline sağlik Ferhat abi yarin aksam alicam insallah TIMden ayirttim

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Estagfurullah abi Ledli titanium stop fariyla is biter

Yanıtlama zamanı:

Valla ben onlarada güvenmiyorum.En iyisi etrafını ve arkasını kaplayan kauçuk kaplamalar var telefonu biraz kalınlaştırıyor ama düşme durumlarında baya bir kurtarıcı oluyorki geçen gün abadan çıkarken sert şekilde betona düşürdüm sonuç hiçbirşey olmadı kabı sağolsun. :)

Ekran içide kaliteli bir film yapıştırdınmı olduda bitti :)

Doğrudur bu protective olan o cins birşey bir bak güzel geldi bana. Youtube da gördüm. Arkası aynı kapak gibi yanları bumper plastik.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

s3 güzel telefon iphone gibi kalıpları yok, daha uyarlanabilir bir telefon hızlı, geniş ekran çok görsel kısa süre s3 kullandıktan sonra iphone 4 oyuncak gibi geldi ben s3'ü çok beğenmiştim.... iphone4'ü bırakıp s3 aldım fakat montumun cebinden yere düştü ve ekran gitti,((ekran 450-500 TL dediler düzen tutmazsa diye cesaret edip değiştirmedim)) iphone 4'ü kaç kez düşürdüm Allah bilir, birşey olmamıştı .... demek ki dört dörtlük telefon yok, s3 yurt dışı cihazıydı garantisi de olmayınca iphone 5'e döndüm; bu da doğan görünümlü şahin gibi çok ciddi bir değişiklik yok, daha hafif, daha ele oturan cinsten, 9-10mm daha uzun,, 1 mm kadar daha ince, daha hızlı...

s3 düşünenler o kaba silikon kılıfları kullanamayacaklarını düşünüyorlarsa almasınlar, ultra ince kılıflarla veya kılıfsız kullanılacak bir telefon değil hassas, dayanıksız...

Yanıtlama zamanı:

Bazen Ferhatın biranda çıkıp YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diye bagıracağını düşünüyorum nedense............ :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ben xperia s almasaydım kesin note 2 alırdım :( ama memnunum telefondan sadece aksesuar yok piyasada

Yanıtlama zamanı:

ben xperia s almasaydım kesin note 2 alırdım :( ama memnunum telefondan sadece aksesuar yok piyasada

dogru yoldasın...semih kardeş eşimde U oglumda S var oglum mobil caddeden koruma kılıfı aldı güzel...ben cok seviyorum sonynn telefonlarını kendime de T alıcam ama gelmiycek sanırım...evet piyasa iphone ve galaxy III için çalışıyor sankim...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.